Sunday, 5 June 2011

#sekali

Beri aku ciuman sekali. Lalu kukenang engkau sampai nafas terhenti.

8 comments:

  1. amboih!!!!
    eyh sat....mmmmmuuuaaahx100!!!
    mmg maTi laa nk kenang....HAHAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  2. Mmmmmmmmmuuuuuuaaaaaaaahhhhxxxxx!!!! *comolottt habisss.... mmuahhh mmuah mmmmmmuuuaaahhxx

    ReplyDelete
  3. gile comolot....comot abeh!!!
    hypoxia tros...hahahahahahaha

    ReplyDelete
  4. harrusllaaa noookksss.dah tak tahan menahan rindu nie.peluang pun datang sekali~hihihihi

    ReplyDelete
  5. amboi..amboi(gaya cm chitchat azwan)
    sat nk p paggil tok kadi...hahahahaha

    p/s : apply cuT blk cni....boley pg wed dezeq ngn apam...hehe ~** aku laa yg wajib pg ni..klu xde hal2 22 blah aku g..tamak nc mnyak....waakakaka

    ReplyDelete
  6. hahahhaa.bagus bagussss!!! **bertuah aku nak dapat cuti!!ko tauu~ ade yg bru amek cuti 1 hari--last2 kna ngulang nokss... gilooosssss!!! takot aku nak cari pasal..huhue

    ReplyDelete
  7. olos...kedekot nye!!!
    xpe2 xyah hamek cuT..keje baek2...
    nnT kene ngulang lg b'tmbah lame laaks...

    p/s ::- wut if..u come back here then I go there??ahaaaks2...it hapen ms ko kt KUTPM(MSU) dlu...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

QUNChi?

agama (49) al quran (18) arab (21) artis (49) bahasa (32) blog (23) bollywood (17) ceghita dia (38) doa (14) donia (61) drama (31) ekonomi (26) fashion (17) Food (1) Formula One (32) hadith (12) hollywood (42) horor (13) humor (28) indonesia (50) israel (13) JJCM (5) kahwin (31) Ke Luar Jendela (32) komunis (6) malaysia (148) medic (25) mind n soul (149) motivasi (25) motokar (32) movie (82) myself (77) palestin (10) politic (59) proton (20) puisi (48) radio (9) resepi (7) Rothschild (5) sejarah pemikiran (24) student (96) swedish (3) US (39) vampire (6) zodiac (5)

Recento Vizitores