Friday, 10 June 2011

Senja

ke mana kamu menghilang pergi ketika ku perlukan. tidak rindukah dirimu pada sekujur tubuh kecil ini. bukan lama ku pergi, tidak sampai seminggu pun. hajatnya ingin sampaikan kejutan, tapi ternyata dirimu lebih mengejutkan diriku.

apakah dirimu juga tak mampu hidup tanpa diriku sehingga perlu mu hilangkan diri sama juga. lari daripada dunia rutin. mengadap hari yang sama. cuma tanpa diriku dalam sana.

pulanglah. pulang mengadap wajah ku. ku rindu gelak tawa itu. senyum yang membuatkan hati ini bergelora.  mata yang membakar dada ini.

pulanglah...

sudah ku bancuh teh pattani kegemaran mu. ku nanti mu di bawah pohon ketapang dengan penuh harapan. pulanglah. jangan seksa lagi batin ini...

5 comments:

  1. minom teh fatani bwh pohon ketapang????
    hahahahaha...domo domo domo domo comel!!!
    nk pearl milk tea................isk3
    blk ni blnje tau???

    p/s :- teh fatani tu rs die cmne???hehe

    ReplyDelete
  2. hahahha.rasa dia cam indian chai--tapi xdelee seherbs itu sgt!hahahhha

    ReplyDelete
  3. indian chai rs cmne??
    slalu aku minom....
    green tea (haroslah klu g sushi king or scrt rcp)...
    english tea (adik aku laa yg bawak blk)
    red tea kdg2...plg mnarik skali chaboba@bubble tea@pearl milk tea.....
    kt ne laak nk minom indian chai??

    blk nnT pg yamcha ok???klu aku dh keje aku blnje..tp klu blom ko blnje...kih3 (bek ko doakn aku cecepat keje)

    ReplyDelete
  4. cepatlaaa kejeee toraaa!!! cepatlaa keje! keje laa kejjeeee cepaaaaaaattt!!!! =))

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

QUNChi?

agama (49) al quran (18) arab (21) artis (49) bahasa (32) blog (23) bollywood (17) ceghita dia (38) doa (14) donia (61) drama (31) ekonomi (26) fashion (17) Food (1) Formula One (32) hadith (12) hollywood (42) horor (13) humor (28) indonesia (50) israel (13) JJCM (5) kahwin (31) Ke Luar Jendela (32) komunis (6) malaysia (148) medic (25) mind n soul (149) motivasi (25) motokar (32) movie (82) myself (77) palestin (10) politic (59) proton (20) puisi (48) radio (9) resepi (7) Rothschild (5) sejarah pemikiran (24) student (96) swedish (3) US (39) vampire (6) zodiac (5)

Recento Vizitores