Monday, 26 October 2009

Planet 51


Go INTERNATIONAL!! Mungkin itu yang dimaksudkan oleh KRU Studio. Setelah berjaya mencipta fenomena melalui Cicakman dan Jin Notty, kini KRU dengan kerjasama Tristar kembali lagi dengan membawakan sebuah filem animasi-Planet51 dan Sunshine Barry & The Disco Worms yang dijangkan akan ditayangkan di 50 buah negara 29 November nie!

SRi sempat jenguk kejap trailer Planet51 tuh! Nice! I Looike.. Will not miss diz mubi. Rilly funny!! Animasi nie turut disuarai oleh THE ROCK, Jessica Biel, Justin Long dan Sean Wiliam Scott sebagai peneraju utamanya. Huh, Tak sabar-sabar betul nak tengok muvi nie!

Click
here for the trailer
Click here for the info of this movie[Planet51]
SRi:Bile laa KRU nak mampu buat sendiri filem animasi sehebat itu??
SRi:KRU Studio aka United Studio hanya bertindak sebagai pengedar yea adeq2!Bukan pembikin filem tersebut! XD

7 comments:

  1. adoiyaaaiii!!tpakse mlepaskan 2 cerite hebat taonnie-PAPADOM ngan My SPY! adedeedeh... nie sume gare2 en hendon xmow kasik massk cite2 luaw neyh!cesskekz btol! :(

    *study...study...nak exam neyh!! XD *

    ReplyDelete
  2. PAPADOM sgt best!!!!!!!!!!! all d time ketawa jerrr......tgk time rye jer la weh, tu pun klau astro nak tayang..kekekekeke

    ReplyDelete
  3. cetz!dassaar bdak ingusan!!xpew3,nnti aQ g GSC tuh beli twoss reel Papadom tuh,pasang kat cnie!hahahahahhahaha

    saaaaaangaat cute!!camsangatbest jerk!huhuhuue
    thanQ bal!! XD

    ReplyDelete
  4. papadom besh!!!!uuulaaalalaaa...
    jom2 tgk planet 51..hehe
    aku tggu ko blk...kueng3

    ReplyDelete
  5. hahhahahaa..sangat2 tidak ekhlas itu munyiknyaa! XD

    ReplyDelete
  6. apesal laak xikhlas???
    ko suke nk fitnah2 aku...
    aku tggu ko blk tau x??
    smpaikn xjejak lgsong kaki kt wayang tu..(errk..tipoo sunat..huhu)
    btape aku tggu ko blk....AHA HA AHA

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

QUNChi?

agama (49) al quran (18) arab (21) artis (49) bahasa (32) blog (23) bollywood (17) ceghita dia (38) doa (14) donia (61) drama (31) ekonomi (26) fashion (17) Food (1) Formula One (32) hadith (12) hollywood (42) horor (13) humor (28) indonesia (50) israel (13) JJCM (5) kahwin (31) Ke Luar Jendela (32) komunis (6) malaysia (148) medic (25) mind n soul (149) motivasi (25) motokar (32) movie (82) myself (77) palestin (10) politic (59) proton (20) puisi (48) radio (9) resepi (7) Rothschild (5) sejarah pemikiran (24) student (96) swedish (3) US (39) vampire (6) zodiac (5)

Recento Vizitores