Tuesday, 3 November 2009

Putih Abu-Abu dan Sepatu Kets

Amboi kow!dah terok sangat dah hah ektibiti menghapdet blog nie gamaknyea! Kesian dia dibiarkan bersawang tak berpenghuni.. Tak pepasal jadi rumah hantu laks kang... huuuuuuueee~

Kalinie SRi nak bercerite tentang kreativiti laks sket!! Laswik SRi pegilah layan movie Inglurious Basterds.. alaa,cerite Brad Pitt tuh. btw, cite nie memang muvie antara mubi yang paling SRi tunggu lepas Star Trek! houh,sangat-sangat tak rugi sia-sia penantian tuh, I Love diz movie.. tak terase SRi duk terpacung dalam cinema tuh 153 minutes, sedar-sedar dah masuk maghreb sudda!

time keluar tue, ternampaklah SRi sehelai poster nie yang sangat mengganggu pemikiran, rasse cam sangat familiar jerk dengan care dia bold n italickan title dia plus men tampal-tampal gambar gittoe.. mm,xmow cerite panjang, SRi tampalkan je lah teros eyh poster mana yang SRi maksudkan tuh.

Jujur SRi sabdakan disini, SRi tak rasa cerita nie sangat gempak untuk ditonton. Kalau U ols rasa cam nak layan adegan panas-panas gittoe, sile lah kowt.. tue pon takdekla panas mane pon, beseelaa bebudak kecik lagik.. Cuma nak habaq mai, heroin nie yang baru nak high school dah naek high merenyam nak bercioum gare-gare pas merasekan kenekmatannya tru diz movie.. eeuuwww~ golli pokcik!!

Dah lame bebenor SRi simpan poster-poster berikut nie, so -> layaaannnzzz...



U ols rasse-rasselee kan, ade tak poster filem-filem kite yang cam ciplaks orang laen punye? Ye laa, kitekan mane ade budaya sendiri untuk dibangge-banggekan.. XD
SRi: Momok The Movie menang tipis dengan Jin Notti apabila kutipan masing-masing ialah RM2.095 juta dan RM2,048 juta

4 comments:

  1. cite hes just not that into u tu besttt..
    10x layan 10x jugak aku rasa nk jd single sepanjang hayat..
    seb bek waras..hahahahaha

    nway, aku tak paham sbnrnye kenapa ko list kan poster ni byk2...
    bl baca ayat bwh sekali tu br la aku dpt tgkp..
    ayat sarcastic rupenye..

    nice atok..i like! hahahaha

    ReplyDelete
  2. hahhahahaa..kow meemg sukke bbnoow eyh bab2 sarkastik nie! dasaar sarkis btollaa kow neyh! XP

    ReplyDelete
  3. sarkis kepala donga..
    cite ape eyh ade ayat ni? lupe aku..

    ReplyDelete
  4. alaa..konpem ceretta2 razak mohaideen punya! pak piee tue punya skrip! XD

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

QUNChi?

agama (49) al quran (18) arab (21) artis (49) bahasa (32) blog (23) bollywood (17) ceghita dia (38) doa (14) donia (61) drama (31) ekonomi (26) fashion (17) Food (1) Formula One (32) hadith (12) hollywood (42) horor (13) humor (28) indonesia (50) israel (13) JJCM (5) kahwin (31) Ke Luar Jendela (32) komunis (6) malaysia (148) medic (25) mind n soul (149) motivasi (25) motokar (32) movie (82) myself (77) palestin (10) politic (59) proton (20) puisi (48) radio (9) resepi (7) Rothschild (5) sejarah pemikiran (24) student (96) swedish (3) US (39) vampire (6) zodiac (5)

Recento Vizitores