Tuesday, 24 March 2009

Islamic Architecture

Alhamdulillah...Syukur ke hadrat Ilahi atas rahmatNya, semuanya berjalan seperti yang dirancang. Kehadiran Fiza, Yah (Ketua), Nad dan Adi memang banyak membantu dalam projek hari ini. Tetiba je rasa macam "kecik" sebab dorang punya kerja mantof sesangat. Terima kasih bebanyak juga Sri sampaikan buat hadirin yang datang memberi sokongan moral, mental dan fizikal dekat team "Islamic Architecture" angkatan korang ni.

Secara keseluruhan majlis hari ni memang agak gempak. Tak cuma rekaan replika-replika yang tercipta dek wakil-wakil angkatan yang lain, gerai-gerai jualan pun tak kurang hebatnya. Baru beberapa minit buka gerai, nasi lemak Biro Pendidikan dah habis sudah. Tak pepasal makin berkeroncongan pula perutni tadi. Biro PDI punya gerai pun dahsyat jugak, macam-macam ada.

Tentang rekabentuk rekabina kami, nanti Sri 'post'lah ye. Dah tak larat nak menaip dah. Penat sangat dah.Semoga apa yang kita usahakan hari ini memberikan manfaat di masa hadapan dan mendapat rahmat restuNya.

SRi:Mujur Ali beli sebungkus, kalau tak,mengidamla setahun ni nak makan nasi lemak..hihi

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

QUNChi?

agama (49) al quran (18) arab (21) artis (49) bahasa (32) blog (23) bollywood (17) ceghita dia (38) doa (14) donia (61) drama (31) ekonomi (26) fashion (17) Food (1) Formula One (32) hadith (12) hollywood (42) horor (13) humor (28) indonesia (50) israel (13) JJCM (5) kahwin (31) Ke Luar Jendela (32) komunis (6) malaysia (148) medic (25) mind n soul (149) motivasi (25) motokar (32) movie (82) myself (77) palestin (10) politic (59) proton (20) puisi (48) radio (9) resepi (7) Rothschild (5) sejarah pemikiran (24) student (96) swedish (3) US (39) vampire (6) zodiac (5)

Recento Vizitores