Tuesday, 26 January 2010

kata kata

Dr Fadzilah Kamsah kata Anak yang berbahasa kasar dengan ibu bapanya memang tak sayang kedua orang tuanya! Meskipun di mulut, mereka kata tetap sayangkan kedua mak bapaknya even berbahasa ala-ala tak menghormati mereka.
SRi:Moga tak termasok dalam golongan tue sbab gua cakap ngan mama abah cam kekawan jerk~ huue

5 comments:

  1. aa..tak tawu..kalau mama n abah terasa atie dah dose..haaaa..abeh r kamoo..bek mintak ampun cepat2..

    ReplyDelete
  2. HAHAHAHAHAHA....cetts tol mama remau kt atas ni...saye nk mntak maap juge laaa kt mak n abah saye....takot t'kasar..huhu

    ReplyDelete
  3. waaaaa!!abah,mama...ampon kan sayyeee!!! [sambel tarik2 rambot kuciwa dgn dirik sdirik]

    hahahhahaa..g cepat tora!g mentak hampon cepat2!! *better late than never* XD

    ReplyDelete
  4. dh mntak maap dh smalam ms bday mak aku....hihi
    kt abah aku plaak mase mntak duit lg smalam...HAHAHAHAHA

    ~**adek ke aku b'kasar yeah??xpnah kowt...

    ReplyDelete
  5. hohohooooe..gud3~ btw,kalau kite ade salah ape2 better jgn simpan tangguh lama.. nnti kita gak segan sendiri bila nak minta maaf.. last2,dia jd cam beskot lemau..biar tros2an masok angin camtue jerk x makan2.. kan rogie~ XD

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

QUNChi?

agama (49) al quran (18) arab (21) artis (49) bahasa (32) blog (23) bollywood (17) ceghita dia (38) doa (14) donia (61) drama (31) ekonomi (26) fashion (17) Food (1) Formula One (32) hadith (12) hollywood (42) horor (13) humor (28) indonesia (50) israel (13) JJCM (5) kahwin (31) Ke Luar Jendela (32) komunis (6) malaysia (148) medic (25) mind n soul (149) motivasi (25) motokar (32) movie (82) myself (77) palestin (10) politic (59) proton (20) puisi (48) radio (9) resepi (7) Rothschild (5) sejarah pemikiran (24) student (96) swedish (3) US (39) vampire (6) zodiac (5)

Recento Vizitores