Tuesday, 2 March 2010

sehidup semati?gulp

sori..gua nak idop same-same jerk dengan lu~mati sama-sama, gua takmaw! gua angkat tangan awal-awal.. lu nak mati, jangan ajak gua! gua takot!
lu pikir balik betol-betol! selalunye kalau mati same-same nie-mesti kena bunuh, kemalangan, kebakaran, kene baham denosor dll yang mengerikan! perg, gile pe lu maw mati macam tu? tak maw ah! siyyes.. gua sanggup idop same-same jek dengan lu! kalau lu maw ajak gua mati same-same.. lu gi cari orang lain r! gua bukan orangnya. sori

dibuatnya gua x sempat ngucap camna? belom papehal. gua dah kiok! perg,nyesal babe.. tue lu tak kira lagi orang otopsi badan gua. silap-silap penjahat tu amek organ gua bagi anjing makan, buat cissbeger! ngaaa sereem siout.. kalau dia sedekah dekat budak-bdak medik takpe gak.. sekurang-kurangnya cerahlaa sikit kut kubur gua nanti. maybe~

papehal,gua cakap lagi sekali!siyyes gua takmaw mati same-same.. bubye
SRi:Setiap yang bernyawa pasti kan merasai mati.ahaks

2 comments:

  1. kenapa mu ni...
    cm tak betol plak..
    marah sape?
    ade ke nk sehidup semati ngn ko? hahahaha

    lek3..
    :)

    ReplyDelete
  2. hahahhahaa..mane ade marah sape2~ juz aQ nak betulkan sentence certain peoples yang hengat cambest tangkap leleyh cintan abess r duk sebut2 nak idop SEMATI nih.. tu jerk~ XD

    so,pasnie~better think 1st laa b4 nak cakap pape~ nanti Allah tuntut kat akherat baru taw! ahaks

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

QUNChi?

agama (49) al quran (18) arab (21) artis (49) bahasa (32) blog (23) bollywood (17) ceghita dia (38) doa (14) donia (61) drama (31) ekonomi (26) fashion (17) Food (1) Formula One (32) hadith (12) hollywood (42) horor (13) humor (28) indonesia (50) israel (13) JJCM (5) kahwin (31) Ke Luar Jendela (32) komunis (6) malaysia (148) medic (25) mind n soul (149) motivasi (25) motokar (32) movie (82) myself (77) palestin (10) politic (59) proton (20) puisi (48) radio (9) resepi (7) Rothschild (5) sejarah pemikiran (24) student (96) swedish (3) US (39) vampire (6) zodiac (5)

Recento Vizitores