Sunday, 6 September 2009

Otak ada,tapi Buku Lali jua Pojaanmu~

Hacked By INDONESIA

Ini dadaku, mana dadamu?

Kalau Malaysia mau konfrontasi ekonomi
Kita hadapi dengan konfrontasi ekonomi

Kalau Malaysia mau konfrontasi politik
Kita hadapi dengan konfrontasi politik

Kalau Malaysia mau konfrontasi militer
Kita hadapi dengan konfrontasi militer

Soekarno, 1963


Yupz, itu adalah antara paparan para hackers yang teramat “bertamadun” fikirannya pada 116 laman-laman web yang berjaya mereka “tawan” dengan bangganya.

SRi xtawlaa nak cakap macamana tuk dihadapkan kepada para pemikir cemerlang nie. Sejujurnya takde satu pun laman sesawang yang SRi yang pernah masok ataw femes emes tertera dalam senarai web yang dorang encik pembangga Negara Republik Indonesia nie godamkan. Huh,yang tahan tue, sekolah pon dorang tak lepaskan tok digodam! Sumpah gua tarak respect langsung! Pliz click at ere for d list. I dun think there is any fully active web.. rasenye mushti sume dah lame tak hupdet takpon viewer nye pon sangat sedikit-idop segan mati tarak maw! hadehlaa..bt sussah sajjoo

*tapi xkesahlaa kan..sekurang2nye Cik Kecoa ada keje tok basmi hackers nie dkat Cyber Sekuriti sana! Selamat bekerja Cik Waa!!*
*+an info-anda boleh menjadi hackers hebat semudah ABC d'Indonesia kerana prosedurnya berlambak hambak nuh haa dekat kedai buku. Pilih saja mana satu yang anda suka! Cik Waa nak satu x?? *

Emosi dan perasaan sering menjadi makanan seharian mereka. Keseronokan membutakan hati jiwa mereka tuk berfikir dengan lebih rasional dan tenang. Itulah yang membezakan antara kita dan mereka. Bukannya SRi nak kata we all Malaysians are perfect thinker. Kite pon lebih kurang jek sbnanya! Hiburan merata-rata. Malam orang duk berterawih beribadat kejar pahala akherat, dia dok tepi-tepi semak buat bende bende neraka! Buduss!! Tak hormat bulan penoh kerahmatan langsung!

Mental Kelas KETIGA sememangnya menjadi masalah utama bagi Negara-Negara MUNDUR [Malaysia pun sama, toksah laa nak tabik dada sangat dengan pencakar langit tuh kalau letak otak kat buku lali jugak] Orang lain duk kejar harta benda, cari rahmat Tuhan, kita nie masih di takuk lama, menanti mulut disuap, tak reti nak berusaha lebih keras. Mudah sangat berpuas hati dengan keuntungan usaha yang kecil. So sad~

Maw cereta lebeyh pon tarak guna jugak sebab apo yang tersebut di atas tuh diri ni jugak yang sebenarnya. Sempena bulan Ramadhan yang mulia nie, sesamelah yea kite bermuhasabah bertobat daripada bende-bende yang tak senonoh merugikan agama, bangsa dan negara nie!
Eppy Fasting!!
SRi:BANGGA bergelar RAKYAT MALAYSIA

3 comments:

  1. setuju3...setuju kt setiap patah perkatan

    ReplyDelete
  2. hahhahaha..ape dlm fikiran mu hah??khatan ka? XD
    thanx...*atok tpakse pki ie skrg for blogging*

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

QUNChi?

agama (49) al quran (18) arab (21) artis (49) bahasa (32) blog (23) bollywood (17) ceghita dia (38) doa (14) donia (61) drama (31) ekonomi (26) fashion (17) Food (1) Formula One (32) hadith (12) hollywood (42) horor (13) humor (28) indonesia (50) israel (13) JJCM (5) kahwin (31) Ke Luar Jendela (32) komunis (6) malaysia (148) medic (25) mind n soul (149) motivasi (25) motokar (32) movie (82) myself (77) palestin (10) politic (59) proton (20) puisi (48) radio (9) resepi (7) Rothschild (5) sejarah pemikiran (24) student (96) swedish (3) US (39) vampire (6) zodiac (5)

Recento Vizitores