Thursday, 24 September 2009

Selamat Hari Raya Semua!!

amboi..amboooi...sedar x sedar dah nak seminggu dah noe kita beraya! dah lima hari sudah kita meninggalkan hari-hari yang dijanjikan rahmat keberkahan oleh Allah.. bagi yang teramat menantikan bulan ramadhan dan mengisinya dengan penuh kekhusyukan konpem merasa kepedihan sedih terpksa harus juga kena berpisah dengannya. bagi yang memang duk nak tunggu raya, yupz,memang beraya sakanlaa noe jawabnya depa minggu ni!

apa-apa pun,yang penting, jika kita ditakdirkan bertemu lagi dengan ramadhan selepas nie, taun depan laa tue maksodnya, janganlaa sesekali kita sia-siakan.. waktu nie lah kita nak tuai pahala dengan rakusnya!! bulan lain mana ada special macamnie! btoi x?

mm,SRi baru sedar dah nak masok 2 minggu dah haa SRi x hapdet langsung hah laman sesawang neyh! beselaa, bizi sajjoo lately.. bende-bende duniawi nie memang suke buat kite bizi, cisskek btooll!!ciss..ciss oops,t'emo laks pagi2 neyh,kurang pahle posa~ [mm,pose ke??huhue]

Sebelum melalut jauh-SRi nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada semua, Minta Maaf Zahir Batin.. Ampunkanlah yea jika ada silap dosa tue ngan hangpa..especially mulot yang tak berapa nak reti kaber tapes-tapes nie..hihi

Yupz, raya taonnie berbeza dengan tahun-taon sebelomnie sebabnya SRi tak balik Kedah. SRi leh kate pure orang Kedah k cz both mera parents Kedah mari loe n selaen KL,Penang&Perak, tiada memana ahli keluarga yang dikenali dok kat sane yea. So, berentilah buat spekulasi SRi datang from Kelantan laa, Johor laa,memana lagi lah, ok?? [especially for my neighbourhood. btooi,mak pa kami bukan org kelantan!percayalah XD]

Raya di ibukota xdaklaa sebuhsan mana.. ok jah!! banyak jah duet raya SRi bulih kutep.. hehehhehe dapat dah laa jugak area 160..not bad laa kan~dah laa tue 100% coming from outsiders... yang family x campor lagi,ok! ok laa tue kan?kan?? mm,arinie pon nak g kutep lagi!! mm,mubi jom esok!! hehe [owh yaa..diz is my pestime g tgk mubi time org duk g braya! org duk bratoq mnta maap,kita duk bratoq beli tiket!hihi]

Jalan lengang, x jammed-tue memg obvious laa!cakap je,awak nak pergi mana, insyallah bwh 30 mnt dah bulih sampai... sangat tak bizi ok~ tetibe rase jalan ini ana yang funya..hihi

mm,SRi tak taw nak cerita apa dah sebenarnyea.. kepala pon dok weng-weng lagi sebab baru balik daripada Perak pagi tadi..hihi

Pendek kata, akher kata, kami kru produksi Kerabat Astana mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri- Mohon Ampun Maaf Zahir Batin..

SRi:x sabar nak g beraya umah kekawan skolah rendah laks arinie~i loooike...
SRi:Thanx to en CRV cz "teman" saye from kola kangsor to rawang semalam..

3 comments:

  1. ganehnyer kamoo raye smpi ke peRak nuh!!hahahahah..

    ReplyDelete
  2. bnyk dpt duet raye...mnyesal xraye kl..klu x bulih ler merasa sket duet raye ko...hehe
    blnje mkn sushi ke???ahaaaks2
    *ko tggalkn aku g tgk mubi yeah??smpai at...

    ReplyDelete
  3. hohohohohooooe...name pon raye! kenelaa bjumpe sanak sedare mare handei yg hadde!! XD

    houh,saaaaaaangat2 sillaaap weyh!!baanyak aq dpt taonnie even xdeklaa sbnyak taon2 yg sblomnie! pendek kate memg havoc r!!! kuaw pagi, balek esok paginye balik!! kuttep duwweet rayye punyea pasaal!! masa dh x jd psoalan lg dah!hahahhaha

    *heh,aq dh ckp dh!sape soh balek??klu x,konpem gua bulih teman lu habeskn sume vocer2 mubi pcuma tuh!! XD *

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

QUNChi?

agama (49) al quran (18) arab (21) artis (49) bahasa (32) blog (23) bollywood (17) ceghita dia (38) doa (14) donia (61) drama (31) ekonomi (26) fashion (17) Food (1) Formula One (32) hadith (12) hollywood (42) horor (13) humor (28) indonesia (50) israel (13) JJCM (5) kahwin (31) Ke Luar Jendela (32) komunis (6) malaysia (148) medic (25) mind n soul (149) motivasi (25) motokar (32) movie (82) myself (77) palestin (10) politic (59) proton (20) puisi (48) radio (9) resepi (7) Rothschild (5) sejarah pemikiran (24) student (96) swedish (3) US (39) vampire (6) zodiac (5)

Recento Vizitores