Sunday, 6 September 2009

Cintaku Bertasbih Lagi!!

Anna Althafunnisa… Familiarkah anda dengan nama tersebut? Alaa, tue kan nama “heroin” super cun comey lotey dalam Ketika Cinta Bertasbih tu.. Haa, sekarang konpem you all dah kenal kan? Hurm, SRi Cuma nak bagitaw jerk, yang cereta novel kesayangan korang tue bakal ditayangkan Hari Raya nie. *17 dah kuaw sebenawnyea, tapi konpem penoh kan.. nie kan cereta kegemaran ramai!!* Makanya, kepada yang berkenaan especially yang beraya di BANDUNG, INDONESIA tanah aer mu terchenta nie.. adelaah sedikit penghibur pengubat duka lara.. XD

SRi:Nak kejar Jin Notti laks raya kalinie!!

2 comments:

  1. haaaa!!!dh b'cita2 nk tgk jin notti tnpa aku laaa tu.....

    ReplyDelete
  2. ooopzzz...sory!xsengaje terlupekan kow raye aritue!ahaks

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

QUNChi?

agama (49) al quran (18) arab (21) artis (49) bahasa (32) blog (23) bollywood (17) ceghita dia (38) doa (14) donia (61) drama (31) ekonomi (26) fashion (17) Food (1) Formula One (32) hadith (12) hollywood (42) horor (13) humor (28) indonesia (50) israel (13) JJCM (5) kahwin (31) Ke Luar Jendela (32) komunis (6) malaysia (148) medic (25) mind n soul (149) motivasi (25) motokar (32) movie (82) myself (77) palestin (10) politic (59) proton (20) puisi (48) radio (9) resepi (7) Rothschild (5) sejarah pemikiran (24) student (96) swedish (3) US (39) vampire (6) zodiac (5)

Recento Vizitores