Monday, 7 June 2010

Romantika Di Tampoi

Jangan kamu 
mula ketawa 
walaupun geli 
lihatkan saja
memang tidak
dapat dilupa
pada cerita
Taman Bahagia

Macam-macam gila
terjadi sini sana
membuat kita ketawa
seribu satu cerita
bila jadi kaya semuanya nak dirasa
macam dunia yang dia yang punya
enjoy disini sana

Taman bahagia di Tampoi
membuat kita enjoy(mak oi)
Taman bahagia di Tampoi
memang untuk orang tak betul
Taman bahagia di Tampoi
kena jaga betul-betul
jangan sampai kau yang biol 
nanti kau yang benjol

Gila orang muda
asyik leka bercinta
bila makwenya tak suka
panyakit angau pun tiba
gila nombor kuda
asyik-asyik nak teka
tapi tak pernah dia kena
habis semua harta
Taman bahagia di Tampoi
membuat kita enjoy
Taman bahagia di tampoi
memang untuk org tak betul
taman bahagia di Tampoi
kena jaga betul-betul
jangan sampai kau yang biol 
nanti kau yang benjol
SRi:Tetiba rasa cam dah gila~ahaks

8 comments:

  1. ko dah pernah visit tampoi ke???
    diorang kate best gile... sume kaca kan kat situ... teringin doh nak visit... tapi... aku dengar... pt2 kat sane teruk2 gile... kat gh sini pun dah kecut perut, ade hati nak gi tampoi... hahaha...

    ReplyDelete
  2. hahhahahha..berniat laa~tapi aQ lagi prefer nak g t.rambutan.sbab tu memg cita2 aku dari kecik lagi. x dpt jd patient-jd dr cukup lah! ahaks
    *rumah sakit jiwa bandung jerk yg pnah g.yg len x pnah lg jejak kaki.xdek sesape nk bawak g*klu x silap aku la.lupe dah*hahahhaha

    ReplyDelete
  3. dah kalo tak pernah pergi... camne lak ko leh siap karang sajak untuk tampoi ni?... konfius aku... aku sket lagi nak jadi pt gak kat sini... dah hari2 melayan org gila je keje... haha...

    ReplyDelete
  4. la... siap buat sajak bagai... tak pernah gi lagi ke?... cet... aku sket lagi bley jadi pt gak... dah... hari2 dok melayan org2 cenggini... haha

    ReplyDelete
  5. aisey... cam ne leh ade 2 komen ni... bingung la... aku ingat terpadam tadi... hish... tak leh delete pulak tu... :I

    ReplyDelete
  6. hahahhaha.nak suh hakku deletekan kew?klu x pon-xdek masaelah mende poung..ehe

    uish.ko neyh!ade plaks cenggitue??chilllex sudaaa..jgn tensen2 sesangat.x elok utk kesehatan..

    btw,nie bukan aku tuleh laa..aku ne laa retty nak berbasabasi berpuisi sakan nih!hahahhaha ni lagu salleh yaakob-aku terdengar dekat sinar aritue.so,sebab tak tau nak mengarut ape dkat blog nie-aku bubuh taram ja laa lirik lagu dia nie.i am not a very creative person howkey nak buat cerita2 gila nih.. hihihi

    ReplyDelete
  7. ooo... macam gitu ke... hahaha...
    feymes la tampoi... siap ade lagu special... mesti budak2 kat tampoi tu suke... haha

    ReplyDelete
  8. hahhahha.kalau dorg "paham";gamaknye camtue laa kowt... sape x suke ade orang duk nyanyi utk depa kan-duk sebut banyak2 kali tampoi tuh..! hahahhahaha
    *jangan nnti aku dh kijje-gua tgk medical record-ttiba juppe nama kow sudaa..hahahhaha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

QUNChi?

agama (49) al quran (18) arab (21) artis (49) bahasa (32) blog (23) bollywood (17) ceghita dia (38) doa (14) donia (61) drama (31) ekonomi (26) fashion (17) Food (1) Formula One (32) hadith (12) hollywood (42) horor (13) humor (28) indonesia (50) israel (13) JJCM (5) kahwin (31) Ke Luar Jendela (32) komunis (6) malaysia (148) medic (25) mind n soul (149) motivasi (25) motokar (32) movie (82) myself (77) palestin (10) politic (59) proton (20) puisi (48) radio (9) resepi (7) Rothschild (5) sejarah pemikiran (24) student (96) swedish (3) US (39) vampire (6) zodiac (5)

Recento Vizitores