Wednesday, 4 August 2010

4 tahun sudaa

Terima kasih bebanyak sangatlah gua ucapkan kepada teman-teman seperjuangan terutamanya geng-geng CGC- tak kisahlah yang dari Pusat maupun Cawangan-semuanya sama saja- senantiasa ada untuk gua tak kisahlah waktu riang atau malang. Tak pernah gua rasakan kasihnya seperti ini sebelumni. 

Bagi yang diluar- janganlah pula terasa -- bukan salah korang atas apa yang berlaku -- cuma kalau sebelum ni gua cuma kongsikan kebahagiaan gua je dengan korang -- sebab kita bukannya jumpa waktu gua ada masalahkan -- kita jumpa time nak pergi wayang, raya. Apa kes kejadahnya nak sedih-sedih waktu tu

Seriously, am I a "gaul" guy? Absolutely lah NO the answer nya. Kalau diikutkan sejarah pertemanan gua --- rasa-rasanya SRi jauh lagi rapat dengan orang yang tak pernah diketemui berbanding dengan yang di depan mata.

Gua bukan yang jenis suka sangat dan pandai nak bercakap. Makanya kalau dalam kelompok tu- biasanyalah gua lah yang paling terkebelakang. Mungkin hidup yang dah terbiasa bersendiri - keluar jalan seorang diri - makanya terkeluarlah versi SRi yang spoiler dan membosankan tak reti bergaul dengan orang ramai

Tapi untung korang semua ada dan memahami siapa diri ini sebenarnya - semuanya jenis sempoi tak memaksa apa-apa pun. 

Sekarang kita semua dah mulai bergerak ikut jalan masing-masing. Sebelum ni kita masih boleh pergi kelas sama-sama. Lepas ni rasanya nak berjumpa waktu rehat pun cam dah mulai bermasalah.

Doa dan harapan SRi kat sini semoga apa yang dah terbina terjalin biarlah terikat kukuh rapat sebagaimana yang sebelumnya. Jika ada yang salah janganlah pula takut-takut nak betulkan. Kita bukannya orang asing tak pernah hidup bersama kan.

Papehal- I LOVE CGC! Jika ada salah silap-rasanya memang banyak kut-yang terharam sengaja buat sakit hati-minta maaflah dari diri yang sering buat kesilapan ni. Ampun maaf zahir batin saye ucapkan kepada semua yang mengenali diri ini. 

Selamat Menyambut Ramadhan lah ya! Semoga Ramadhan kali ini menjadikan kita semua insan yang jauh lebih baik daripada hari-hari kehidupan sebelumnya [ini tiada kaitan dengan reincarnation ok] hahaha

10 comments:

  1. uih,touching tulisan ni. huhu...

    ReplyDelete
  2. hahhahha..touching kew??aku rasa cam ngongs semacam ja ayat dia~biasa lah..ayat mamai ngantok gila nak mati..sebbek waiter tue x gelakkan aku tersengguk2 kat meja dia malam tadi.hahhaha

    btw~siyyess doe..ngan korang aku bebetol open cerita apa-apa kalau ada masalah. *kiranya kalau aku diam ja tue-takda masalah laa* dah laa korang gak yang selalu bawak aku balik jalan yang betul. kalau allah tempatkan aku ngan oran len yang entahhapehape~ selamat laa anak teruna pok cik abu siroh sorang nie.. hahhahaha

    thanx for everything~ untuk masa senang suka duka nya. saya sangat-sangat bersyukur punya sahabat-sahabat sporting kalian. ahaks

    ReplyDelete
  3. jeles2...HAHAHAHAHAHA
    kwn2 mmg slalu jd tmpat b'kongsi sgalanya kn??especially bila b'jauhan dr family n sedara mara..I bet u'll miss them much bile dh abeh blaja nnT..especially bile dh msk working life yg maha mnyerabotkn...lg laaa trase cm nk p blajaq blk jaaa...korunk dh laaa 6thn b'sama..isk3 (gaya cm aku dh keje..kui3)
    ~**I miss ol my pren dr tadika smpai laa skang...huhu

    ReplyDelete
  4. mmm..maybe jgak laa kowt~tpi aku stil saspek yg kitorg tetap akan juppe gak bebiler nanti! sedangkan geng bdak2 bas tadika pon aku bley juppe lagik~ lepak rammee-rammee.. ini kan pula geng2 yang baru tido sebantal sekatel! Insyaallah punya lah!! WOHA~

    ReplyDelete
  5. kite tggu n lihat laaa nnT...
    jmpe mmg laa jmpe..
    tp xslalu laaaa...
    dh bz ngn ward round...on call lg..haaaaa!!hihi..ko xmerase lg sonang laaa ckp...

    ReplyDelete
  6. kalluuu xmow merasse bley x torraaaa???hahahhaha

    ReplyDelete
  7. boley anip...xnk rase yeah???
    pas abeh blajaq ni xsah wat HO..
    xsah jd doc...dok umah..jaga ank..maaauuu???

    **sesungguhnya ko akn merase gak nnT mcm mana pon..nk mkn xsmpat..nk solat pon t'kejar2(asek jama' je kdg2)..tido 5min je 1ari...nk mmp lg laaaa...jgn arap!!!sumanya demi pt t'chenta!!!ahaaaks2..^_^

    ReplyDelete
  8. omaigoooddd...tetibe jadi terasse tak sabar-sabbarun pula nak bercinta dengan patient!!WOHA

    ReplyDelete
  9. hoiiii!!!blom pape lg dh t'serlah kecurangan...

    ReplyDelete
  10. hahhahaa..pisangs x bbuah dua kali! X)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

QUNChi?

agama (49) al quran (18) arab (21) artis (49) bahasa (32) blog (23) bollywood (17) ceghita dia (38) doa (14) donia (61) drama (31) ekonomi (26) fashion (17) Food (1) Formula One (32) hadith (12) hollywood (42) horor (13) humor (28) indonesia (50) israel (13) JJCM (5) kahwin (31) Ke Luar Jendela (32) komunis (6) malaysia (148) medic (25) mind n soul (149) motivasi (25) motokar (32) movie (82) myself (77) palestin (10) politic (59) proton (20) puisi (48) radio (9) resepi (7) Rothschild (5) sejarah pemikiran (24) student (96) swedish (3) US (39) vampire (6) zodiac (5)

Recento Vizitores