Tuesday, 3 August 2010

Drama Lagenda Budak Setan Takde Lisa Surihani?

Owh tidak! Baru hari tu SRi dah tersenyum sesorang dah bila Hani kata nak ada versi drama LBS dekat Astro bulan puasa ni. Ni tetiba buka OhBulan! (baru buka sebab leptop gua rosak) depa mai habaq mai kata drama bersiri Lagenda Budak Setan tak menampilkan sosok Lisa Surihani dalam tu. Terkedu kecewa pokcik sekejap.

Mungkin sebab Lisa terlalu sibuk dengan penggambaran Ombak Rindu gamaknya --- makanya, dia pun tak sempat nak memberanikan diri untuk tandatangan kontrak versi drama. Agak-agaknya siapalah ya yang dapat pegang watak Ayu tu. Kalaulah boleh sebat Erra Fazira layan juga. Dah lama tak tengok dia berlakon

Tapi sejujurnya SRi takdalah nak kisah sangat dia berlakon ke tidak sebab kehadiran versi drama pun dah cukup melegakan kekecewaan filem kelmarin. Banyak sangat plot yang sengaja diterlepaspandangkan oleh penulis dan pengarah. Lagipun lakonan Lisa pun takdalah nak boleh diberi tepuk tangan sangat. Lagi sedap mata memandang tengok dia dalam I'm Not Single. Polos dan sangat menawan.

Papehal pun semoga versi drama ni dapat menutupi kekecewaan peminat setia nukilan karya Ahadiat Akasyah ni...
SRi:Jangan tanya gua tentang sinetron Ketika Cinta Bertasbih dan filem Nur Kasih...

7 comments:

  1. aku dah tgk iklan die. haah. prmprn tu bkn lisa tp xcam plak sape. heee

    ReplyDelete
  2. omaaiigooooooooddd!!nak tengok jugaaaaaakk!!! *api aku maleh nak bukak utube! *cemane eyh?* hahahhahaa

    ReplyDelete
  3. buhsan haih perkara2 ni...katenye fazura pon xjd katerina...mgkin fazura sebok ngn katering...waka waka...nnT kn 10/08 ni 10.30ml d astro ria..
    **ko kene tgk die nye iklan..cm smpah je farid kamil nye serabai..SUMPAH AKU BENCI!!!(sori anis..aku kutuk abg hg[mcm laa die bc blog ko kn??])..serious weyh..xlalu nk tgk..adoiih!!

    ReplyDelete
  4. xpeww...adek aku bacew~nnti dia tolong bgtaw kan r..dia memang kamceng bayyek punya ngan produser nur kaseh tuh! *bajet ngah bt entry tantang nur kaseh yg ........ plaks* bwahahhaha

    ReplyDelete
  5. apsal msk nur kaseh laaak ni???
    cite tu lg laaa cm "cialis"...
    nk wat filem pulaaak??gilaak rr xmo tgk..
    nk tgk drama pon xsggop..kang pecah record laak tido dlm panggung..hohoi

    ReplyDelete
  6. haaaiii...sile jage adab dan tatasusila eyh d blog ini wahai cik adik tora euy~ hehe

    X)

    ReplyDelete
  7. hmmm..nape??nape??(dgn penoh adab n sopan..suara pon prlahan je..)hihi...^_^(gelak pon ayu)

    **ape aku dh buat??ni xpuas at ni!!!!!!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

QUNChi?

agama (49) al quran (18) arab (21) artis (49) bahasa (32) blog (23) bollywood (17) ceghita dia (38) doa (14) donia (61) drama (31) ekonomi (26) fashion (17) Food (1) Formula One (32) hadith (12) hollywood (42) horor (13) humor (28) indonesia (50) israel (13) JJCM (5) kahwin (31) Ke Luar Jendela (32) komunis (6) malaysia (148) medic (25) mind n soul (149) motivasi (25) motokar (32) movie (82) myself (77) palestin (10) politic (59) proton (20) puisi (48) radio (9) resepi (7) Rothschild (5) sejarah pemikiran (24) student (96) swedish (3) US (39) vampire (6) zodiac (5)

Recento Vizitores