Wednesday, 11 August 2010

Selamat.. Selamat Hari Rayaa!!

Di kesempatan yang tak berapa nak sempat nie-kami kru produksi mengucapkan Salam Ramadhan Mubarak kepada semua pembaca.

Seperti biasalah kan-- sekarang bukan trend orang minta maaf waktu puasa sahaja. Makanya kami memohon keampunan zahir dan batin jika ada salah silap kata perbuatan secara nyata maupun jika ada yang tersembunyi.

Semoga Ramadhan kali ini menjadi kita makin dekat kepadaNya dan lebih memahami tujuan kita diciptakan untuk masih bernyawa sampai ke saat ini.


Selamat Beramal!! WOHA
SRi:Jangan malas-malas nak beribadat!Rugi menangis tak berlagu nanti wooooooeee!!

4 comments:

  1. wow o wow!!hehe..^_^
    nk mntak maap zahir n batin jugek...
    mn tau ni ramadhan yg t'akhir...huuu

    ReplyDelete
  2. hoooe..raya jah??time bukak poasa??!hahaha

    hehehhhee...aku pon maw mentak mahhap sama kamo jugak laks..manyak bangat daa neyh dosanya ama kamoo tora..(+ekaw jugo bal!hahaha) maaf zaher baten yoooe..jangan maleh poie smayang ngajji quran yooe!!hahahha

    ReplyDelete
  3. bnyok ko doso mu ko aku??penak laa kawe nok maapke gini...HAHAHAHAHA
    awok tu pom samo laaa..jange mls2 nok ngaji..poso jnge xposo..smaye traweh jnge ponteng..tuhan xpnah bwi cuT pom ko mu..hihi

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

QUNChi?

agama (49) al quran (18) arab (21) artis (49) bahasa (32) blog (23) bollywood (17) ceghita dia (38) doa (14) donia (61) drama (31) ekonomi (26) fashion (17) Food (1) Formula One (32) hadith (12) hollywood (42) horor (13) humor (28) indonesia (50) israel (13) JJCM (5) kahwin (31) Ke Luar Jendela (32) komunis (6) malaysia (148) medic (25) mind n soul (149) motivasi (25) motokar (32) movie (82) myself (77) palestin (10) politic (59) proton (20) puisi (48) radio (9) resepi (7) Rothschild (5) sejarah pemikiran (24) student (96) swedish (3) US (39) vampire (6) zodiac (5)

Recento Vizitores