Friday, 5 June 2009

harry-hairy

"Ya Allah!Tengah qualify [F1] skrg nie!!",ujar beliau ketika sedang mengambil wuduk untuk magreb.. Dan dan tengah nak semayang fikir-fikir balik, "ceyh,nak qualify mendenye?arinie jumaat,bukannya sabtu!hahahadehlaa..takde extravaganza laa malamnie jawabnya." *padanlah semayang tadi x khusyuk,time wuduk pun dah ke laut fikirannya!hihi*

Mm,itulah jadinya kalau dah duk tidur je tetiap petang,tetiap harry. Orientasi hari pun dah tak tepat! Memang betul-betul mewarisi kegilaan!huhue Nasib baik tak bangun-bangun, terus pergi pakai smart for SOOCA exam then g jejalan sesorang p FK tadi. Kalu tak,huh,bertambah-tambah haru lagi dibuatnya! Parah amat loe!hahahhaha-ujar seorang temen

SRi:Tak sabar-sabar menantikan Legenda Budak Setan The Movie!hihi

8 comments:

  1. eee..terkujat aku baca tittle ko..
    sbb harry yg aku syg pnh dituduh hairy..
    kuajaq pnye E!..hahahaha..

    *ko paham tak??*

    ReplyDelete
  2. hahhahahha..paham2~
    *tpi bliaw x mnyayngi dirimu bukan!ahaks

    ReplyDelete
  3. biler bace ayat first ko, aku dah sebut "oit, semlm bukan baru jumaat ke? ke aku yg nyanyuk?" pastu g la check phone tanpe menghabiskan bacaan kat entry ko tu. lepas check phone, aku pun ckp "hish, hanep dah nyanyuk rupa2 nye~" pastu baru sambung bace entry ko... haha~

    *aku tgh berbelah bagi nk tgk ke x or nanti download je kat tenet lepas exam... hurmm~

    ReplyDelete
  4. ko donlod ajelaa..biaw aku ngan hahahajim jerk yg layan litar "tbalik" tue..hehhehehe

    ReplyDelete
  5. takpe..love doesnt give us license to own a person, or the person's love...ahaks..

    ko sure ke ko paham??

    ReplyDelete
  6. hehhehee...insyaallah den paham~org2 pathetic memg mcmtue ayat2 dio~ahaks [juz kidin..peace madam X)]

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

QUNChi?

agama (49) al quran (18) arab (21) artis (49) bahasa (32) blog (23) bollywood (17) ceghita dia (38) doa (14) donia (61) drama (31) ekonomi (26) fashion (17) Food (1) Formula One (32) hadith (12) hollywood (42) horor (13) humor (28) indonesia (50) israel (13) JJCM (5) kahwin (31) Ke Luar Jendela (32) komunis (6) malaysia (148) medic (25) mind n soul (149) motivasi (25) motokar (32) movie (82) myself (77) palestin (10) politic (59) proton (20) puisi (48) radio (9) resepi (7) Rothschild (5) sejarah pemikiran (24) student (96) swedish (3) US (39) vampire (6) zodiac (5)

Recento Vizitores