Saturday, 13 June 2009

Ketika Cinta Bertasbih


Opening-3stars
Pembinaan Plot-2.5stars
Teknik penceritaan-2.5stars
Penstrukturan watak-3stars
Closing-2.5stars
Bonus-4bentang
Konklusi-2,9stars!!
SRi: Casting sedikit bercelaru-overacting-yang kurg canteq jd heroin-comey cun+rasanya lg reti blakon jd plakon tambahan, mcm biasa-film yg diadaptasi drpd novel bakal terlompat-lompat sbb nak muatkan semua dalam masa 2 jam,skrip sdikit menggelikan&ayatnya macam bahasa buku- skema abish,bonus kpd jenaka-jenaka yang diselitkan. [sory kpd die hard fanz habiburrahman]

8 comments:

  1. ala baru plan nk tgk after phop, tak best ke? xnak la tgk cmtu :(

    ReplyDelete
  2. mm,bergantg pada orang jugak kut?sbb ttibe i've got msg td kate KCB sgt BEST!!!hahahhahaha

    but for me-meeeeeeeeemaang t'sgt hancus dh laa jiwa nie!ingatkan jauh lg better from Ayat-Ayat Cinta..

    ReplyDelete
  3. awk tengok cite nie kat mane.. since malaysia kan tak kuar ag??

    ReplyDelete
  4. ohohoooe..study@bandung

    so,tunggu ajelaa yea~rasenyea around 2month lg;dh masuklaa kut pasaran gsc,tgv malaysia


    *SRi-malas nk log out.. =)

    ReplyDelete
  5. aku masih belum ada peluang nak tgk..
    kwn2 aku sume tak mnt cite ni..
    hahaha...

    ReplyDelete
  6. so,kputusan dia skrg nie hg p tgk ka??dah laa nexwik sudah maw pulang sudaa!!hahahahha

    ReplyDelete
  7. masih juga belom tgk..
    dh berbuih mulut aku ajak kwn2, sume taknak..
    nnt aa aku g tgk sorg2..hahaha

    nextweek aku pulang?? wah..sguh concern dirimu..
    adakah kerana aku selalu sebut2 tarikh pulangku krn coba membuat dirimu jeles smpai kamu igt tarikh aku pulang?? kah3..

    ReplyDelete
  8. hahahhahaha...xdek laa jelesia sgt~juz tgh mhitung hari bile dpt bsengkramaswasta dgn yg tsayang tnpa sebarang GANGGUAN!hahahhaha

    rileks jek..nexwik ko g laa layan dkt jatos nue~saplohhebuu jerk..hihi

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

QUNChi?

agama (49) al quran (18) arab (21) artis (49) bahasa (32) blog (23) bollywood (17) ceghita dia (38) doa (14) donia (61) drama (31) ekonomi (26) fashion (17) Food (1) Formula One (32) hadith (12) hollywood (42) horor (13) humor (28) indonesia (50) israel (13) JJCM (5) kahwin (31) Ke Luar Jendela (32) komunis (6) malaysia (148) medic (25) mind n soul (149) motivasi (25) motokar (32) movie (82) myself (77) palestin (10) politic (59) proton (20) puisi (48) radio (9) resepi (7) Rothschild (5) sejarah pemikiran (24) student (96) swedish (3) US (39) vampire (6) zodiac (5)

Recento Vizitores