Saturday, 9 May 2009

3 Purnama Sudah

buat: adi

seekor kucing terus mengikuti jejak langkah kaki jemariku. tak tahu dari mana kucing itu datang. mungkinkah kucing itu datang diam diam menjelma dari huruf-huruf yang kau tulis saat itu. bayangkan bulunya yang jingga mulai berjatuhan menempel di celanaku. dan aku tak bisa mengusirnya. adi, kucing siapa ini? mungkinkah lelaki itu kehilangan kucingnya. sungguh akan sepi sekali dia. kasihan. sepi sekali kucing ini.
kasihan. sepi sekali hidup ini
...

SRi:Sempena hampir ketigapornamaan ia "pergi"..

8 comments:

  1. Adi tu name orang ke name kucing??heehee

    ReplyDelete
  2. aku tak paham blog ni..
    hahaha
    tak kesah laaa...

    teringt kucing aku kt umah, Dol yg debab!! hehe

    ReplyDelete
  3. klu ko pon xpaham..aku lagi laa xpaham!!hahahhaa
    btw,bliaw-orange "the star scream" oggy- kucen 1st skali mjengah umah nie..n 3 bln lepas bliaw poie mnemui Sang Pencipta~sob3

    ReplyDelete
  4. the star scream? tu cm nama penjahat dlm cite transformers je..haha

    ReplyDelete
  5. hehhehhe..agaklaa cz bliaw wujud dlm komuniti Astana Presiden time tranformers tgh hawt dekat chiwalk!hihihihhiii

    ReplyDelete
  6. cmne boleyh maT??ko xbg mkn yeah??simpati aku kt kucin tu...pas ni ko xyah bela pape dh..bela diri sndiri je...kasi gumok sket...

    ReplyDelete
  7. terime kasih atas saranannya..saya akan berusaha yg sebaik mungkin selepas ini
    =)
    *mungkin mati diracun kot~ntahlaa.. waalahua'alam

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

QUNChi?

agama (49) al quran (18) arab (21) artis (49) bahasa (32) blog (23) bollywood (17) ceghita dia (38) doa (14) donia (61) drama (31) ekonomi (26) fashion (17) Food (1) Formula One (32) hadith (12) hollywood (42) horor (13) humor (28) indonesia (50) israel (13) JJCM (5) kahwin (31) Ke Luar Jendela (32) komunis (6) malaysia (148) medic (25) mind n soul (149) motivasi (25) motokar (32) movie (82) myself (77) palestin (10) politic (59) proton (20) puisi (48) radio (9) resepi (7) Rothschild (5) sejarah pemikiran (24) student (96) swedish (3) US (39) vampire (6) zodiac (5)

Recento Vizitores