Friday, 8 May 2009

Hanak Hayam!

Baru semalam hampir-hampir termengeksidenkan sekor hayam waktu nak gi kelas sunda,tup2 arinie keluaw laks remau belang ni duk tengah-tengah jalan cari nahas... hahahahahdehlaa~ hedop2

*MASKOT Jabatan Keselamatan Jalan Raya (JKJR), 'Belang Selamat' memberi panduan kepada pejalan kaki sempena kempen 'pilih tempat melintas yang betul' di Jalan Putra, Kuala Lumpur, hari ini. credit to bharian.com

SRi:Nilai moral di sini-jangan melintas seperti ayam,ok!!!

9 comments:

  1. uish....creepy aa maskot tu..hahahah

    ReplyDelete
  2. ko gile!!aku bru jah tampal!!
    hahahhahahaha

    ReplyDelete
  3. rasa cam nak belasah2 jerk maskot tue..hehehhee

    *2 kali tgk-cam lebah pon ade jugak!hahahaha

    ReplyDelete
  4. erk??xcanteq nye maskot...sape pnye design ni??xb'seni lgsong...aku rase klu canteq sket mgkin lebey kuang maskot maybank...

    ReplyDelete
  5. aku pulak gile..hahaahah~

    aku taktau dowh ko br tampal..kdg2 aku menerima naseb yg sama from kwn len..dorg kate aku cpt sgt komen..dorg br 5mnt pos...

    dh kebetulan aku ternampak, aku usha la..huhu~

    papepon, btol ckp tora@7 ni..cntk sket, lebih kuran maskot maybank..haha~

    ReplyDelete
  6. better u ask ur papa...bukan dia geng2 interaktif kreatif jkr jugak ke??hehhehe

    ReplyDelete
  7. apsal laak ask my papa???my papa bkn bahgian jln lg dh ok??he's not responsible 4 dat....
    sejak pule laaa abah aku design binatang huduh cmni..rasenye klu abah aku design musT xjd cmni...aku rase ni keje JKJR..bkn JKR!!!!!di ulang bkn JKR!!!ko reT beza x 2 jabatan ni???

    ReplyDelete
  8. alaa,kurang 1 J jah pon..hehhehehe~

    ReplyDelete
  9. xkire...even 1 single dot can make a very big diff!!!suke-suki je....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

QUNChi?

agama (49) al quran (18) arab (21) artis (49) bahasa (32) blog (23) bollywood (17) ceghita dia (38) doa (14) donia (61) drama (31) ekonomi (26) fashion (17) Food (1) Formula One (32) hadith (12) hollywood (42) horor (13) humor (28) indonesia (50) israel (13) JJCM (5) kahwin (31) Ke Luar Jendela (32) komunis (6) malaysia (148) medic (25) mind n soul (149) motivasi (25) motokar (32) movie (82) myself (77) palestin (10) politic (59) proton (20) puisi (48) radio (9) resepi (7) Rothschild (5) sejarah pemikiran (24) student (96) swedish (3) US (39) vampire (6) zodiac (5)

Recento Vizitores