Sunday, 31 May 2009

PUSH

Opening-4stars
Plot-3stars
Teknik penceritaan-3.5stars
Penstrukturan watak-4stars
Closing-3stars
Bonus-4 bentang
Konklusi-3,5stars!!
SRi:Ending agak berserabut..huhue

10 comments:

  1. aah betol..ending serabut..
    tp laki tu kacak ohh..haha

    n, dakota sudah dewasa..hehe

    ReplyDelete
  2. huhuhuuue..hang memang suma laki p bantai kacak!

    mm,awat aku sorg jah yg nampak dakota masih kecil?sob3 [sdangkan nk p tgk cita tue smata2 sbb ada dakota..huhue]

    ReplyDelete
  3. huish,ape kes?x nyambong ok!kan balqis,kan?kan??

    ReplyDelete
  4. ne de SUME laki..hang laki, aku tak bantai pon ckp hang kacak..hahahahah
    dh mmg laki tu kacak..indah sguh ciptaan Tuhan..keh3...

    pervert?? muahaha..lama tak sebut ayat tu..
    aah..atok anep pervert..keh3..
    tak lah..jkjkjkjk..

    eh..dh dewasa laaa..dh nmpk teenager..cb bandingkan die dlm cite push ni, n war of the worlds..mesti nmpk~

    ReplyDelete
  5. yelaa..yelaa..org tsebut ajelaa yg HENSEM!haha

    mekaseh bal...[sebbek ko sebot tak lah..hihi]

    mm,aku bharap dia dh besaw macam nicole kidman ke, angelina jolie ke... aduuuh,lambatnye tumbesaran bliaw nie! hahaha

    ReplyDelete
  6. sape org tersebut tu ek?? hahaha..
    ala tok..yelah2 aku puji..
    ko kan cute gagah baik comel dan sebagainyaa..hehehehe
    *ayat mengambil hati*

    alaa..bdk tu br nk msuk alam remaja la tu..kire dh bsr la kan....

    ReplyDelete
  7. bile dia nak besar macam drew barrymore?? rambut dah ade dah!hahhahahaaha

    *heh,xdeknye aku terferdaya dengan igauan pujian mu itu..me noe me better than anybody..ahaks n btw,thanx laa yea 4 d compliment..bt susah2 saja~ahaks

    *den kobawkan satu majalaya majapahit senusantara mayapada satg baru taw kot!hahhaha

    ReplyDelete
  8. nnt die membesar cm drew..mu nk watpe??
    mau kawen sama die? hihi
    tp mesti cun kan??
    cm dh boleh byg lak muke die dh bsr..kah3..

    dh nama ayat amik hati..mmg aa tak ikhlas..bguz aa mu sdr diri..hahaha

    oishh!!! jgn tok..aku sumbat mulut hang ngn cengek nnt..hahaha

    ReplyDelete
  9. klu dia mau,ana pun on sajalah!!haha

    saye memg sorg yg sedaw diri yg xbrapa adanya

    adakah cengek=cerek???konpius sbntr bsama kit kat

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

QUNChi?

agama (49) al quran (18) arab (21) artis (49) bahasa (32) blog (23) bollywood (17) ceghita dia (38) doa (14) donia (61) drama (31) ekonomi (26) fashion (17) Food (1) Formula One (32) hadith (12) hollywood (42) horor (13) humor (28) indonesia (50) israel (13) JJCM (5) kahwin (31) Ke Luar Jendela (32) komunis (6) malaysia (148) medic (25) mind n soul (149) motivasi (25) motokar (32) movie (82) myself (77) palestin (10) politic (59) proton (20) puisi (48) radio (9) resepi (7) Rothschild (5) sejarah pemikiran (24) student (96) swedish (3) US (39) vampire (6) zodiac (5)

Recento Vizitores