Friday, 21 August 2009

4 jam 4 merah

  1. SRi berjenterakan CAMPRo 1.3, dengan Petrol 30 sen setiap kilometer
  2. Bertolak dari Kuala Terengganu Jam 0001
  3. Sampai rumah area Jam 0430
  4. 3 lampu MERAH TERlanggar waktu di Ganu dan 1 lagi TERPAKSA dilanggar sebab dah tak larat nak tunggu [dekat depan Giant Bt Caves]
  5. Kurang lebih 70% perjalanan dibaluti hujan lebat
  6. 2 Pit Stop sepanjang perjalanan-R&R Gambang dan R&R Temerloh [Mama kate Rehat kalau Penat]
  7. Berase sungguh bahagia jadi pengikut setia kenderaan-kenderaan berat yang tak berape nak sedor ke diri yang mereka sepatutnye tergolong dalam golongan barisan yang kiri
  8. Berase sungguh lagi bahagia sebab sepanjang lebuh raye tersbot tiada langsung kiost atau ATM yang menyediakan perkhidmatan topup Touch n’ Go sehingga menyebabkan saye berpuluhan minitan terperangkap dalam kesesakan hanya untuk membayar tol! [Citz, giget baru taw!!]
  9. Sangat terkejut pabila tiba-tiba IKIM.fm putaw lagu “Somebody Call 911” [rupe2nye tue radio TRAX.fm, cume radio kete jerk duk tulis tue frekuensi IKIM.fm lg~tkijoot saye]
  10. Terime kaseh kepada jiran yang saye tak kenali sebab meminjamkan [tak taw laa Eman dah minta izin belom] CD CD sebagai penenang jiwa saye sepanjang perjalanan tersbut
Yang penting, SRi dan adeqnye selamat tiba sampai di sini sehat walafiat tanpa ada apa-apa maselah~ alhamdulillah
SRi:Sangat bahagia dengan trip PSB II kali ini,lepas nie kite bt plan kasi lagi details lg XD

4 comments:

  1. eleh...lampu merah kt dpn giant bt caves tu mmg selalu benor dh aku lggr..cm bapak aku punye jln jek..hahahahah

    yg no 7 tu, btol..ade sekali lori balak mane ntah jln kt lane kanan..aku yg tgh laju ni break mengejut sbb tbe2 je lori tu msuk lane kanan..bengong punye lori..seb bek bkn mamat hensen yg drive..kalu mamat hensem, haaaaaa...

    yg no 9 tu kelakar..hahaha..

    ReplyDelete
  2. TIPU2..kat petronas gambang tuh bleh jek reload TnG..kat genting sampah tu pon adek atm tp kamoo kene reload kat kaunter..ngeh2
    adekah kamoo ikut hutan jabor sehingga satu bank pon gagal dikesan??hihi..

    *xpew2, da more u go, da more traffic light dilanggar and da more surat chenta u get..muhahahaha..

    ReplyDelete
  3. huhuhhuuue....nie my 1st time ok langgor lampu tsebot! saye kn pemandu yg sgt bhemah!! [ye kot?]

    btol2!!tensen btol!!klu bbukan sbb bliaw-insyaallah haku kol 4 dh bleyh smpi dh!!citz

    houh,ko xtaw btape tkijootnye aq time smpi aq igtkan- oowh,mgkin ikim ade bt slot bru kot??hihi

    ***

    xdek pon!saye dh tanye dia dh mama...dia kate xbleeyh...
    *mm,mgkin jgalaa kot???saye xnmpk pon ade mmane bank spnjg jln tuh! [atawkah sume tlepas dek pndangan sbb jln tue licin sgt...so,xsempt laa nk tgk..hehehhehe]

    hohohohooooe...dun laa say like dat mama~saye xsuke abg fulis tuh!!dorg xcomeey!!!

    ReplyDelete
  4. haish..adew la fulis y sexXy!!betoii88..xtipu..hahahha!tp bukan abg laa..kakak fulis..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

QUNChi?

agama (49) al quran (18) arab (21) artis (49) bahasa (32) blog (23) bollywood (17) ceghita dia (38) doa (14) donia (61) drama (31) ekonomi (26) fashion (17) Food (1) Formula One (32) hadith (12) hollywood (42) horor (13) humor (28) indonesia (50) israel (13) JJCM (5) kahwin (31) Ke Luar Jendela (32) komunis (6) malaysia (148) medic (25) mind n soul (149) motivasi (25) motokar (32) movie (82) myself (77) palestin (10) politic (59) proton (20) puisi (48) radio (9) resepi (7) Rothschild (5) sejarah pemikiran (24) student (96) swedish (3) US (39) vampire (6) zodiac (5)

Recento Vizitores