Tuesday, 11 August 2009

Semaian Kaseh Menuai Chenta

Mm, nak cereta apa plaks eyh kali nie? Btw,SRi baru balik from Kuala Kedah untuk Program Semaian Bakti . Macam-macam benda yang kami bt spanjang 3-4 hari dkat sana. Bertolak hari Khamis, balik sini hari Ahad.

Terime kaseh kepada semua AJK2 Pelaksana yg dibawah SRi terutamanya time dekat Pemeriksaan Kesihatan DUN Anak Bukit tuh!Kalau xdak korang atau korang suma stok kepala sendiri, Huh, memang konpem mati SRi terkulat-kulat kat situ. Btw, bekerja dengan korang semua sememangnya satu anugerah yang tak terhingga sebab langsung tak payah nak menjerit-pekik terlolong-lolong nak arah korang semua. I’ve a lot of fun keje dengan korang sume! TanQ for everything-for all cooperation and love yang korang sampaikan!ahaks

Kepade tn punye ghumah-keloarga En Yahaya-mekaseh bbanyak laa noe atas jasa kaseh sayang yang dcurahkan x bbelah bahagi… kalau motor tue ada rosak apa2~mintak mahap laa noe…ceq terhangkot jaoh sampai berapa meter jah lagi nak masok siam..ngahahhahaha jasamu totap kan ku kenang..

Mm,cukoplaa dulu kot sampai cnie! Apa-apapun SRi rasa sangat bersukacitalah dapat join prog nie! Rogie woooe sapa yang x join!! Dah laa dapat 50 hinggit laks tue sumbangan Datuk Lat ngan ADIB! Hahahaha
I L
oooooike~~
SRi:Sgt berasa bahagia mjadi insan terpilih utk "mencucuk" geng2 datok nie!ngahahaha

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

QUNChi?

agama (49) al quran (18) arab (21) artis (49) bahasa (32) blog (23) bollywood (17) ceghita dia (38) doa (14) donia (61) drama (31) ekonomi (26) fashion (17) Food (1) Formula One (32) hadith (12) hollywood (42) horor (13) humor (28) indonesia (50) israel (13) JJCM (5) kahwin (31) Ke Luar Jendela (32) komunis (6) malaysia (148) medic (25) mind n soul (149) motivasi (25) motokar (32) movie (82) myself (77) palestin (10) politic (59) proton (20) puisi (48) radio (9) resepi (7) Rothschild (5) sejarah pemikiran (24) student (96) swedish (3) US (39) vampire (6) zodiac (5)

Recento Vizitores