Thursday, 27 August 2009

Menteri

Yups, tue tajuk topic perbincangan kami sahor pagi nie.. kalau sahor semalam kami bercerita tentang polis dan bomba. Hari ni kami lanjuti perbualan kepada menteri plaks. Sume gare-gare polis escort vvip nie! [Mama kata Sri nanti jd Menteri juga.. mm,cambest jerk munyik dia.. hahahahabehlaa korg if me becm Next Msia Prime Minister nnti!!] [komunis pon kitorang diskas jugak, tapi sikit ajelaa]
Nak cerite details ke? Toksahlaa eyh.. kemalasan laks nak menulis pepagi buta nie panjang-panjang.. ape-ape pon Sri memang bahagia di sini, punya keluarga yang sangat sporting and sangat-sangat cool!! + banyak cakap dan jerit jgak!!! XP [x caye try tanye sesape yg penah btandang k rumah kami]
Ok laa..selamat berpoasa kepada semua hadirin dan hadirat sekalian.. Bersama-samalah kita rebut peluang di depan mata yang Allah dah buka pampangkan kepada kita semua ni. Nak tangguh2, tggu tahun depan belum tentu lagi kita nak bleyh jumpe lagi kan?
So,Selamat Beramal!!! Jage diri baek2~
Chow Chin Chooaw!!! XD
SRi:Sangat terkejot tetiba tengok Aiman bangon jengok tingkap.then dia masok sambong tidow balik!! Sooo scarry maaa~

7 comments:

  1. bahagia di sini??
    oh me toooo

    esp bl selalu n hari2 dpt kiss myra...wakakak

    slmt berpose...nnt raya nk duet ry.hihi

    ReplyDelete
  2. meh r datg umah aq braye!! insyaallah aq bg nyea duet raye dkt kamooo!!!hihi XD

    ReplyDelete
  3. uish..benar?
    boleh2..
    mane satu umah ko??
    cb bgtau blk..aku dh lupe..hahaha

    ReplyDelete
  4. hehehhehee...ada deh~
    *parah poket aq nnti klu bdaknie mai jengok umah aq raya ni!hahahahha

    ReplyDelete
  5. eleh...kedekut taik hidung masinnnnn..
    takpe2.....

    ReplyDelete
  6. hehehhehehee... alhamdulillaah~selamat wallet aq taonnie! XD

    ReplyDelete
  7. hg jd prime minister???adoiiyaaai!!!mmg habeh laaaa...lingkup!!hehe..joking..(^0^)Y
    kate2 adelaa 1 doa..esp kate2 mama..aameeen!!!n if its true..neva 4get ur asal usul..jgn wat xknal aku dh...aku sepak ko kt c2 jugak..xkesah la ko tu PM ke x...hihi

    **fam hg mmg meriah..hg patut mai tgk fam aku plak..lg laa 10x meriah..10x jerit..10x gelak..fenin2

    **boley ko blnje aku tgk wyg kt gold class + LARGE salty popcorn bile dh jd PM..muahaha

    **sian eman..aku rase die jengok tgkap tgk langit dh cerah ka blom..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

QUNChi?

agama (49) al quran (18) arab (21) artis (49) bahasa (32) blog (23) bollywood (17) ceghita dia (38) doa (14) donia (61) drama (31) ekonomi (26) fashion (17) Food (1) Formula One (32) hadith (12) hollywood (42) horor (13) humor (28) indonesia (50) israel (13) JJCM (5) kahwin (31) Ke Luar Jendela (32) komunis (6) malaysia (148) medic (25) mind n soul (149) motivasi (25) motokar (32) movie (82) myself (77) palestin (10) politic (59) proton (20) puisi (48) radio (9) resepi (7) Rothschild (5) sejarah pemikiran (24) student (96) swedish (3) US (39) vampire (6) zodiac (5)

Recento Vizitores