Tuesday, 4 May 2010

susu

minum salah! 
tak minum nanti laagi rase bersalah pulaks.. 
tapi bila dah minum ngantoks pula dah. 
aiyaaaaaaaaammmaakkk!! 
bile maw siap thesis ni kalau keje tidoo sajaa memanjang??
*bile dah bangun ngadap fb plaks da.hahahaghusungguhlaa
SRi:Jgn dilayan sangat post gila kali ni!

7 comments:

  1. minum separuh jek...mesti ngantuk separuh jek..keke

    ReplyDelete
  2. hahhahaha.theory mana pakay ney?? bley plaks eyh ngantuk pon ade portion2 bagai.ehe =P

    ReplyDelete
  3. awek taylor lautnerTue May 04, 11:03:00 pm

    haha sah gila..
    kesiann aku dgn ko ni..
    sabar eh...
    minum je susu tu..hahaha

    ReplyDelete
  4. kalau tetidoo?? sape nak tolong siapkan chap 4 ngan 5 nih? hahahhaa
    *sedangkan daripada tadi dah stat tsengguk2 daa. parraah lho!!haha

    ReplyDelete
  5. bnyak jek alasan ko...tu bkn sbb susu...susu xde salah..salah nye ko yg ngntok...hehe
    SYAITON sume itu..."die" sj nk melaghokn ko..pas ni klu ngntok g b'wuduk yeah muhd anip...

    ReplyDelete
  6. wudu'=dingin=tarik blanket= zzzzzzzzzzzzzzzzz
    X)

    ReplyDelete
  7. cetts!!!bnyk kn alasan ko untok tido???

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

QUNChi?

agama (49) al quran (18) arab (21) artis (49) bahasa (32) blog (23) bollywood (17) ceghita dia (38) doa (14) donia (61) drama (31) ekonomi (26) fashion (17) Food (1) Formula One (32) hadith (12) hollywood (42) horor (13) humor (28) indonesia (50) israel (13) JJCM (5) kahwin (31) Ke Luar Jendela (32) komunis (6) malaysia (148) medic (25) mind n soul (149) motivasi (25) motokar (32) movie (82) myself (77) palestin (10) politic (59) proton (20) puisi (48) radio (9) resepi (7) Rothschild (5) sejarah pemikiran (24) student (96) swedish (3) US (39) vampire (6) zodiac (5)

Recento Vizitores