Saturday, 9 October 2010

101010

Tahniah diucapkan bagi mereka yang melangsungkan upacara walimatururus esok hari! Amboi.. Makin ramai ya yang dah mulai menjejak langkah ke alam rumahtangga ni pada usia muda. Bagus. Bagus.

Abang Angkasawan pun esok juga nak kawen ngan buah hatinya. Suka betul SRi layan gambar-gambar pre-wedding mereka. Memang betul-betul ala-ala angkasa gitu!

Papehal TAHNIAH kepada semua pasangan mempelai. Semoga kekal bahagia sampai ke akhir hayat!!

CONGRATULATION!!!

SRi: Minta maaf sebab tak dapat memenuhi jemputan teman-teman yang melangsungkan majlis kebahagiaan esok hari.
SRi:Sory juga kepada hamba Allah yang sorang tu yang ngajak pegi layan motoGP kat Sepang nue.
SRi:Waa!!Pandai betul orang-orang Jepun ni pilih time nak buat Qualify F1 esok. 10 pagi@101010. I Looike~
SRi:Tabik spring dengan kak engku yang memang cool habish setia tetiap pagi kat Sinar 

2 comments:

  1. hahhahhaa.ur sis x massoks meminangs lagiks.. lambat lagi laa jawabnya soklan subjektip nie nak bulih djawabnya nnti.haha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

QUNChi?

agama (49) al quran (18) arab (21) artis (49) bahasa (32) blog (23) bollywood (17) ceghita dia (38) doa (14) donia (61) drama (31) ekonomi (26) fashion (17) Food (1) Formula One (32) hadith (12) hollywood (42) horor (13) humor (28) indonesia (50) israel (13) JJCM (5) kahwin (31) Ke Luar Jendela (32) komunis (6) malaysia (148) medic (25) mind n soul (149) motivasi (25) motokar (32) movie (82) myself (77) palestin (10) politic (59) proton (20) puisi (48) radio (9) resepi (7) Rothschild (5) sejarah pemikiran (24) student (96) swedish (3) US (39) vampire (6) zodiac (5)

Recento Vizitores