Sunday, 10 October 2010

Pabila Dr Rozmey senyum sengih depan kemera..

Hohohoooe. Sengal! Sakit jiwa bila tengok video klip perutusan "raya" Pemegang mohor besar Raja-raja Melayu by Dr Rozmey ni.. Daripada ada selera nak pergi tengok (gulp) terus rasa kenyang nak terjeluak pula.

Filem ni memang dah banyak dah buat kontroversi negara. Daripada kes sebelum produksi, poster movie sampailah ke kutipan yang mula-mula dulu agak-agak dapat 12 juta ja, sekarang dah naik jadi 40 juta pula.

Serius gua tak tahulah berapa jah yang mampu dia kutip nanti. Tengok daripada segi kualiti--rasa cam nak gi tengok filem indie jah lagi puas hati. Wallahualam~~ Pepandailah korang buat keputusan. Bukannya you alls tibai korek duit gua kan?!

Saksikan Abang Rozmey idaman kalbu selepas ini! WOHA



SRi: “berbesar hati mewartakan & memuktamadkan tarikh tayangan filem 2 Alam serentak ke 83 pawagam seluruh negara 18 November 2010 bersamaan dengan 11 Zulhijjah…” *wajib nonton nih! Filem pertama tayang di semua pawagam kat Malaysia ni! Dah laa gambar bini dia besar gabang kat Pekat Jitra nue. WOHAHAHHAA
SRi:Tahniah kepada 62,141 manusia yang berjaya memenuhi segenap sudut Litar Sepang hari ni! Tapi apsal gua rasa cam beliau nyanyi tak reti sebut R? "L"aja kita... Pelat eyh? isk isk isk

1 comment:

  1. hello brader...hehe
    Dr Rozmey laa bkn Dr.Romzey...
    haisssyyyooo!!!
    biar laaa die..ber-WANG..mmg laa cenggitu gayenye..donload je cite 2 alam tu nnT klu nk tgk mcm mane hasil nye..hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

QUNChi?

agama (49) al quran (18) arab (21) artis (49) bahasa (32) blog (23) bollywood (17) ceghita dia (38) doa (14) donia (61) drama (31) ekonomi (26) fashion (17) Food (1) Formula One (32) hadith (12) hollywood (42) horor (13) humor (28) indonesia (50) israel (13) JJCM (5) kahwin (31) Ke Luar Jendela (32) komunis (6) malaysia (148) medic (25) mind n soul (149) motivasi (25) motokar (32) movie (82) myself (77) palestin (10) politic (59) proton (20) puisi (48) radio (9) resepi (7) Rothschild (5) sejarah pemikiran (24) student (96) swedish (3) US (39) vampire (6) zodiac (5)

Recento Vizitores