Tuesday, 26 October 2010

Lotus

Haa.. SRi taw memang ramai kan yang gila-gilakan sentuhan Lotus ni. Terutamanya bila dah lama sangat dorang tak buat penerobosan baru ke pasaran automotif dunia. Sikit-sikit Elise. Sikit-sikit model lama lagi.

Di bawah ni ada lah beberapa snapshot yang cambest daripada Paris Motorshow kelmarin. Memang meletup nyah design-design baru Lotus ni. Mau ternganga tak sudah Ferarri Lamborghini dibuatnya nanti. WOHA!

Jadi, yang mana satukah menjadi idaman anda? Mesti sukar untuk buat pilihan.. For me, Lotus Elise and Elite paling menarik perhatian.. Sila buat undian anda..



Lotus Elise


Lotus Elan


Lotus Elite


Lotus Esprit


Lotus Eterne

1 comment:

  1. hoih!!!keji nye.."sikit2 elise..sikit2 model lama lagi"
    Elise ttp d at ku tau...
    cisskek btol..trase!!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

QUNChi?

agama (49) al quran (18) arab (21) artis (49) bahasa (32) blog (23) bollywood (17) ceghita dia (38) doa (14) donia (61) drama (31) ekonomi (26) fashion (17) Food (1) Formula One (32) hadith (12) hollywood (42) horor (13) humor (28) indonesia (50) israel (13) JJCM (5) kahwin (31) Ke Luar Jendela (32) komunis (6) malaysia (148) medic (25) mind n soul (149) motivasi (25) motokar (32) movie (82) myself (77) palestin (10) politic (59) proton (20) puisi (48) radio (9) resepi (7) Rothschild (5) sejarah pemikiran (24) student (96) swedish (3) US (39) vampire (6) zodiac (5)

Recento Vizitores