Monday, 23 November 2009

b.i.o.l

Anda pernah tak bangun pagi-pagi, jalan-jalan di tengah hari, makan-makan sebelum tidur lagi tetapi dalam keadaan "bukan" diri anda yang sebenarnya? Hurm,apa yang SRi maksudkan di sini adalah anda merasakan yang menjalani hari itu bukanlah 'totally' diri anda sendiri. Hari hari yang anda jalani tu tak lebih daripada dalam keadaan separa sedar atau lebih tepat seperti duk mengigau mamai semata. Cuma bezanya anda agak sedar apa yang anda lakukan, sedangkan orang yang mamai dah lah mata terkatup rapat, sedar pon tidak apa yang mereka lakukan.

Mm,ni dah masuk minggu kedua SRi alami entah apa punya nama entah sindrom mental ni! Pagi-pagi SRi bangun pergi sekolah dalam keadaan Tak Bermaya, Tak Bertenaga, Tak Konsentrasi aka Blurrr, Mata pun Tumpang Blurr sekali, Otak macam Tak Berapa nak Berfungsi, ape lagi eyh? Apa-apahal pun 2 minggu nie bukanlah minggu-minggu yang produktif dan proaktif buat SRi! So Sad..

Untuk pengetahuan kalian, ini bukanlah pertama kali SRi alami sindrom pelikni. Pertama kali selepas keluar daripada "bermalam" dengan bahagianya di Wad Kajang gara-gara denggi!hihi Keluar saja, rasa seperti tak berpijak di bumi yang nyata, fikiran pun seperti melayang-layang saja. Hish, PELIK betul! I don't like this feeling. These situation make me more confuse and my life messier!

Ok lah, SRi minta izin berundur dulu! Kepala dah start weng-weeng balik! Kalau korang nampak atau dengar SRi cakap cam tak berapa nak nyambung tue, abaikan sajalah!
SRi:Ada sesiapa tak di luar sana yang pernah alami apa yang SRi sedang alami sekarangni?

6 comments:

  1. adeq... akak rasa ni sindrom angau kot.. jatuh cinta ek?

    ReplyDelete
  2. huish!!selambe jerk mama bt stetmen pitenah cenggitue!!
    *ke btooy ah?? instinct seorang ibu kan slalunye tepat! hahahhaahhaa*

    ReplyDelete
  3. houh..tak lame dah tuh..bawak2 bertobat yekk..

    ReplyDelete
  4. ni lg 3 kali jumaat kot ni..wakaka..
    lek eyh tok..pms kah anda?
    ke kurang mkn? ke kurang tido? hehe
    pe kate g jogging2 ke..kuar peluh sket..hehehehe

    ReplyDelete
  5. pernah..nmenye simptom t'lbih tido...;p *wow,you're in lurrveee....ngehngehngehngeh

    ReplyDelete
  6. hehehheheee...ngah btobat laa nie! [sdangkan x zohor lg! XD ]

    ha'aah..pms,menopos,polimenorrhea, kguguran, mende lg?? sumee ade!!hahahahahaha
    mm,kurang mkn?bal!berat aQ turun lagiiik!! [ye yea jek..ntah bile timbang pon aQ xtaw! haha]

    tidow??hehehhe mcm btol jek ape yg ko ckp jojo..aQ rasa dh tlebeyh sgt kot??hahahahhaaa

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

QUNChi?

agama (49) al quran (18) arab (21) artis (49) bahasa (32) blog (23) bollywood (17) ceghita dia (38) doa (14) donia (61) drama (31) ekonomi (26) fashion (17) Food (1) Formula One (32) hadith (12) hollywood (42) horor (13) humor (28) indonesia (50) israel (13) JJCM (5) kahwin (31) Ke Luar Jendela (32) komunis (6) malaysia (148) medic (25) mind n soul (149) motivasi (25) motokar (32) movie (82) myself (77) palestin (10) politic (59) proton (20) puisi (48) radio (9) resepi (7) Rothschild (5) sejarah pemikiran (24) student (96) swedish (3) US (39) vampire (6) zodiac (5)

Recento Vizitores