Thursday, 5 November 2009

Piket

Sungguh SRi sangat malas nak g piket KKN hari nie!! sekarang dh 1017, janji juppe kol 1100 satg.. arrrggg,malassnyeaaa!

ade sesape x yg ade idea yg sunggoh profesional tuk meloloskan diri drpd ektibiti yg tak berape nk bpekdah nie??takkan asek nak bagi alasan my grenny pergi jupe Sang Pencipta ataw atok kawen lagik kot?? bapek banyaklaa sangat tok ngan wan yg SRi adew!hahahahhaadehla

Owh yaa..SRi uca
pkan CONGRATEZ to Faizal Taher cz dah berjaye menaut hati orang Romania dengan lagu-lagu nyanyiannya...*sape katew lagu kite xdek org minat?huh* mm,nnti SRi crite eyh tntg nie! XD argg!!malleehnyea nk g! hahahha
SRi:nnti i story dkat u ols ape dia tue KKN eyh..gtg

2 comments:

  1. ckp la ko pms..period pain ke..haha XD
    takpon cirit ke..hehehe..
    ntah! aku takde idea..maap..i student rajen..sume aktiviti i pegi dgn hati ikhlas..muhahahaha
    *ayat bdk belum merasa apa itu kkn*

    ReplyDelete
  2. ngeeeeeeeeeeeee...pcaye lea sgt aQ ngan stetmen mu itu!hihi

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

QUNChi?

agama (49) al quran (18) arab (21) artis (49) bahasa (32) blog (23) bollywood (17) ceghita dia (38) doa (14) donia (61) drama (31) ekonomi (26) fashion (17) Food (1) Formula One (32) hadith (12) hollywood (42) horor (13) humor (28) indonesia (50) israel (13) JJCM (5) kahwin (31) Ke Luar Jendela (32) komunis (6) malaysia (148) medic (25) mind n soul (149) motivasi (25) motokar (32) movie (82) myself (77) palestin (10) politic (59) proton (20) puisi (48) radio (9) resepi (7) Rothschild (5) sejarah pemikiran (24) student (96) swedish (3) US (39) vampire (6) zodiac (5)

Recento Vizitores