Thursday, 5 November 2009

CUBA [Faizal Taher] Versi Romania

Nmpknya populariti Faizal Tahir tak terbatas kepada peminat Malaysia & Indonesia saja. Bakat & lagu Faizal Tahir dah sampai ke Romania noks.


Sorang penyanyi amatur dari Romania yang menggelarkan diri sebagai Mr.Avamon berjaya merakamkan bakatnya menyanyikan salah satu hits dari Faizal Tahir, Cuba.

Boleh tahan’lah jugak nyanyian jejaka Romania nie memandangkan jurang bahasa yang sangat berbeza kan. Hah,Siapa kata Bahasa Melayu tidak global? *sigh*

Korang layanlaa dlue eyh!SRi nk g tiddoow!Penat Piket td tak habbeh lg. btw,Congratez to Mr Fakhry&team Haaziq Pillay cz menang melawan kes Manohara tuh!gassak kow Mano euy! Bayaaw saman tuh!!
SRi:Direct copy paste from OhBulan

3 comments:

  1. aku baca gak td psl menang tu..
    padan muka! muahahahhaha..XD

    nway, awat tak best die nyanyi? tp best la gak..boleh laa..boleh laaaaa

    ReplyDelete
  2. Bal:Siapa kata dia nyanyi xbest??aQ sukkaa jah..

    Skin:Dia mcm hg gak kot..geng2 psatuan alumni penyanyi dalam bilik ayaq! XD

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

QUNChi?

agama (49) al quran (18) arab (21) artis (49) bahasa (32) blog (23) bollywood (17) ceghita dia (38) doa (14) donia (61) drama (31) ekonomi (26) fashion (17) Food (1) Formula One (32) hadith (12) hollywood (42) horor (13) humor (28) indonesia (50) israel (13) JJCM (5) kahwin (31) Ke Luar Jendela (32) komunis (6) malaysia (148) medic (25) mind n soul (149) motivasi (25) motokar (32) movie (82) myself (77) palestin (10) politic (59) proton (20) puisi (48) radio (9) resepi (7) Rothschild (5) sejarah pemikiran (24) student (96) swedish (3) US (39) vampire (6) zodiac (5)

Recento Vizitores