Friday, 25 December 2009

CONGRATEZ PiRANHa

mamuneif:assalamualaikum abg sihat mama harap abg ok hari ni result PMR keluar cik mat dapat straight A ALHAMDULILLAH [beliau memang pemaleh sket bab2 tanda noktah,koma segala nie! *selambe kutok mama sendiri..hehe PEACE Mama!!]
Tahniah CheMat! Pergh, boleh dikira dengan jari kowt family kita yang dapat straight A PMR nie! [bajet ada berpuluh-puluh adeq bradeq jah! hahaha] We always proud with You bro!! Jangan lupa, ada yang lagi besar menanti anda 2011 ni! Goodluck!!
umi:Buletin Utama: Smap Kajang antara top 5 PMR terbaik sekolah agama peringkt kebangsaan. Tahniah 123org 9A dan 8A. Berkat Doa guru2 yg selalu bersama2 anak murid yg berakhlak mulia.

To all SMAPianz n teachers, Congratulation too! Dah lama kan kita tak masuk ranking gara-gara ada geng-geng spoiler sengaja bagi dapat D Bahasa Arab Komunikasi.. =) Tak sabar pula nak menantikan result SPM 2011! hihi.. Keep Good Momentum, don't Loose it!

setelah beberapa kali berbalasan SMS yang caranya memang tak macam anak ngan mak men meses, SRi dapat SMS nie pula!

mamuneif:terkejut baca blog abg apa dah jadi nak kawin kejar cita2 dulu kut anak
hahhahahhaa..tidak ku sangka mama ku jua turut ikut meraikan kehidupanku di blog ini juga! bahye nie~ korang [termasuk bakal ibu mertua] yang duk hantar komen yang terasa nak bersuamikan saya sila jaga tutur kata ya! Mama [mungkin bersama Abah] saya sedang memonitori anda semua!hahahahhahaa

bajet HOT! haha *larikkkkkk!!*


SRi:Padan muka Eman!Sappa suruh mama baca blog abg?Kan dah tetiap saat duk bius telinga dengaq mama berFatwa Pujangga!hahahhahaha

18 comments:

  1. hahaha..
    belajar duluuuuuuu..keh3

    ala mama aku pon suke kutuk blog aku..die ckp aku gedik nk bersuamikan taylor lautner..
    but what can i do kan? love is blind..ngeh3..

    ReplyDelete
  2. haha!atok ni aku tau..aku kt bandung tido umah kak tasha..hang jgn tekejut lak..hehehe

    *cucu mu yg sgt la anggun lagi comel*

    ReplyDelete
  3. hahhahaa..tkijjot hakku!sjak bille aQ bukak bagi borg permohonan nk jadi cucu aQ neyh~ haddehlaa mokcik uey,kot ye poung~logout laaa doeloe!hahhahahaha

    mm,tapi mak aQ x kate gedix!so,jgn samekan cerita aQ dgn kisah hidupmu yaa~hehehheehe

    ReplyDelete
  4. btol tu mama..
    kejar cita2 dlu kowt...
    hg nk bg ank org mkn pasiaq ka???
    conpem mak abh ank dara t'sebot reject hg..
    kumpoi duit dlu...
    diri sndiri pon xcukop mkn...
    kurus keding jek...kueng3

    ReplyDelete
  5. hohohoooe...kita kna yakeein dgn ktentuan dan kemurahan janjiNya apabila kita nak bt benda2 yg diredhoiNya nie! Rezeki tue pasti ada. Allah tue kan senantiasa bersama sangkaan hambaNya. Bahkan mungkin saja bakal datang daripada sumber yang tak kita sangka ataupun secara kita tak sedar. Namun hakikatnya hidup kita baik-aik saja tiada masalah apa-apa meskipun semuanya serba sederhana. Dia kan Maha Bijaksana lagi Maha Pemurah. No Worries Mamm.. Pasti Dia ada caranya sendiri menjaga kita.. XD

    ReplyDelete
  6. kereekkkk aa mung..
    ko pon gune2 ydp punye..
    lagi wat aku tekejut tau..haa
    so adil aa..hahah

    ReplyDelete
  7. mane addew adil!!ini tidak a'dil yg a'rif!! ini pitnah!!
    *bal,billee kow nak massak2 lagik??aQ lappow weyh!hahahhahahaa

    ReplyDelete
  8. cucu mung yg ayuuuSat Dec 26, 05:32:00 pm

    humm..masak2? nk ke? ko nk ape?
    nnt aku buat laa..
    dh mu mntk aku tak pnh tunaikan..sian lak..hahaha

    nak ape?

    ReplyDelete
  9. mm,nanti laa eyh aQ fikirkan apa yang teristimewa.. skrg mood ngah kenyang lagi.. bile season mengidam dh sampai,aQ gtaw eyh!!hahahaha

    ReplyDelete
  10. mmg laaa pon...
    benar ape yg d perkatakan...
    tp kite pon kene b'usaha...
    slesai 1 1 kowt perkara...
    bt if u feel like u can...
    go on!!!~_^

    ReplyDelete
  11. hihihhihiii..x juppe calon yg btol2 sswai + keadaan suasane pon x izinkan lagi~ :D
    ~man man suddaaa~

    ReplyDelete
  12. hahahaha!!njoy dlu laa single life...
    btol3..
    man2 sudaaa~**

    ReplyDelete
  13. xnak ah..dh buhsan single!hahahahaha

    ReplyDelete
  14. make it double then!!!!
    phhbbbttt...=P

    ReplyDelete
  15. better make it triplet!!!!
    getikkxxx!!!

    ReplyDelete
  16. ngaaaaa~hg igt aku pa nk triplet2 nie??hahaha

    ReplyDelete
  17. hg yg bnyk songeh!!!
    aku plaaak kena..taboh sat g!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

QUNChi?

agama (49) al quran (18) arab (21) artis (49) bahasa (32) blog (23) bollywood (17) ceghita dia (38) doa (14) donia (61) drama (31) ekonomi (26) fashion (17) Food (1) Formula One (32) hadith (12) hollywood (42) horor (13) humor (28) indonesia (50) israel (13) JJCM (5) kahwin (31) Ke Luar Jendela (32) komunis (6) malaysia (148) medic (25) mind n soul (149) motivasi (25) motokar (32) movie (82) myself (77) palestin (10) politic (59) proton (20) puisi (48) radio (9) resepi (7) Rothschild (5) sejarah pemikiran (24) student (96) swedish (3) US (39) vampire (6) zodiac (5)

Recento Vizitores