Tuesday, 1 December 2009

GAS

Gelas terakhir daripada botol kedua yang dibuka kelmarin habis diteguk sebelum sempat jari bergedik mengetik-ketik papan kekunci ini. Tak tahu apa yang hendak dibuktikan dan dinyatakan kepada dunia, tetapi kenyataannya SRi membeli 3 lagi botol Coke dan Sprite semalam setelah bermandikan 4 botol minggu lepas.

Risau juga kekadang dengan situasi perut. Kut kut lah terkena gastrikkan. Mujur SRi angkut banyak juga daging qurban kelmarin. Maka, berbekalkan daging-daging tersebut yang dibikin steak saban hari, Coke dingin sememangnya merupakan teman yang sangat bersahabat! Lazat gila weyh!!

Hurm,bilik toksah nak ceritalah! Bersepah-sepah botol-botol di sana ke mari. Syukur alhamdulillah, mungkin berkat atas kuasa Allah, selepas bergelinangan air berkabonatni, SRi dah tak berapa biol sangat dah! Jadi mingguni saya akan kembali lebih bersemangat daripada sediakala!

SRi:Jadi, siapa yang nak COKE??hahahaha

10 comments:

  1. bermandikan? wahh giler gempak..hehehehe

    ReplyDelete
  2. x berminat nak join skali kew??hehe

    ReplyDelete
  3. salam.
    blogwalking.hehe.
    nak tanye,coke bkn 1 of barang boikot ke?
    just asking,if salah,tolong la betolkan.
    =)

    ReplyDelete
  4. yupz..shud be~tapi nak buat macamana? alternatif lain pon tarak~
    *nak cari resepi bt coke laks r lpas nie!
    thanx4dQs XD

    ReplyDelete
  5. amboiiii!!!sonok mnikmaT coke...air kosong minom x???aku dh lame gile xminom air b'gas..(erk,cm tipu jek..mkn prosperity burger ngn coke ari ahad baru ni..hehe..sbb pg mcD sorunk2 jd xde sape nk halang..kueng3)
    klu ko bwat coke..kilang nnT sume tutup....huuu

    ReplyDelete
  6. oooo lupe laaks...instead of coke..minom laaa radix cola!!idop RADIX!!hihi...

    ReplyDelete
  7. ooo boleyh order dr mak aku...
    HAHAHAHAHAHAHA
    nnT aku mntak diskaun...
    adik aku bawak blk UK tepung RFC...
    dgn sgale bnde barang HPA mak aku bg..kueng3

    ReplyDelete
  8. perg..nice~ tpi aQ malaih nak bancoh n p masak!ngaaaaa

    ReplyDelete
  9. eleeeh!!ape ssh??
    soh org len yg msk..
    apekah gunenye housmate???
    hehe..bijak x aku??

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

QUNChi?

agama (49) al quran (18) arab (21) artis (49) bahasa (32) blog (23) bollywood (17) ceghita dia (38) doa (14) donia (61) drama (31) ekonomi (26) fashion (17) Food (1) Formula One (32) hadith (12) hollywood (42) horor (13) humor (28) indonesia (50) israel (13) JJCM (5) kahwin (31) Ke Luar Jendela (32) komunis (6) malaysia (148) medic (25) mind n soul (149) motivasi (25) motokar (32) movie (82) myself (77) palestin (10) politic (59) proton (20) puisi (48) radio (9) resepi (7) Rothschild (5) sejarah pemikiran (24) student (96) swedish (3) US (39) vampire (6) zodiac (5)

Recento Vizitores