Monday, 28 December 2009

o.li.dey

Menu Malam Ini:
Mandi Hujan + Makan Vanetta + Menom Float + Tengok SET + Layan Thesis = SUPERB!!! [baca:tidoq]

*SET:Sony Entertainment Television

SRi:1st time kut tak rase ghairah mana nak menikmati cuti. Mungkin sebab hujan, makanya malas nak turun kota bersukaria!Tapi duit totap manyak habbes jua beli makan macam-macam!!hahahahaddehlaa~

17 comments:

  1. lorg..keenappeee bal???
    *luppe nak tambah-> + pakai sweater + sarung stoken + bungkus blanket = massyuuuk [tiduur]

    ReplyDelete
  2. abs nk ckp ape?
    hahahaha
    jom aa g holideyyyyyyy

    ReplyDelete
  3. sangat la tidak sihat,mr skeleton. ;p

    ReplyDelete
  4. betol!asal cuti duit byk habes beli food!
    time org tade kat umah feeling nk masak menjadi2:P

    ReplyDelete
  5. mkn tu je???
    sunggoh xbagos diet nye...
    arini aku mkn nc lemak rndang kerang yg sedap+ air soya...
    pas2 nk bayar blk tido aku yg t'hutang..
    mcm myt idop dh haaa xtidow...
    tggal paper pharmaco jek ag ari khamis ni...
    pas2 siap rrrr...aku nk g joli!!!

    ReplyDelete
  6. bal:bile lagik nak tarah kedit kad bapamu dgn hewbatnye?hahhahahaha

    shiken:b4 tue aQ dah telan nasi padang dh laa~ banyak taw sayor aQ amek!!hihi

    nirie:kan2??ari petama bt steak.hari kedua makan beger laks!cuba bayangkan betapa puasnye makan daging beger berat nk smpi 400g 1! dgn mayonaise yg melimpah ruah bgi ke ladg gandom! perg,nekmaaaaaaaaaatt abish~ I Love cookin!!especially bile ssorg diri~ :D

    tora:hish..gillos pe makan tue jek?ko cam xtaw laks napsu diet aQ camne..xdeknye nak kenyang klu tue jerk yg dtelannye ttiap ari!! hihi

    ReplyDelete
  7. yep!masak sorng xdek org nk komplen..dapor bersepah xder org marah..except ibu kosan aku yg koya lah tp ignore saja lah bukan die basuh pon...sgt best masak sorg!!aku rase boleh survive lah kalo idup bujang selamonya..haha:P

    ReplyDelete
  8. xbek tipoo wooo...
    ko kene letak menu sbnanye...
    ko mmg perot tong pon!!!

    ReplyDelete
  9. erg,aQ xbley r~klu idop ssorang..mane nk datg sumber tambahan tok aQ bli bhn2 mentah nk bt makanan??dh laa suke pakai bende mahal2, byk2 laks tue! habbeh r duet nnti!!hahahahaha
    *nirie..ko rasse ade x anak2 org kaye yg tringinkn org cam aQ nie?hahhahahaha*

    mane ade aQ tippou~btw,klu letak sgala menu.. ko nk servekan ke tora sumbat suapkan aQ makan?? hihihi

    ReplyDelete
  10. anak org kaya susah kot..depa demand!..datin2 ade r..haha
    wow jd dr pon ko nk cekau duit org lagi ke?

    ReplyDelete
  11. hehhehe..mestilaaa~lifestyle dc kan UP sket!! hahahahhaha *datin2 tue ade anak x??klu xdek, leh r ON!hahahaha*

    ReplyDelete
  12. ko mmgkn...
    suke bnor nk b'mnja2 ngn aku...
    diam2 sudeyh...
    jgn ckp kt cni..hahahahaha
    boleyh jek nk tlg serve..
    ko sebot jek ape ko nk mkn..
    skelip mate t'hidang...
    nk suapkn skali???
    boleyh!!!boleyh sgt2....

    ReplyDelete
  13. erg..nammo ah!bukan muhrem~hahaha :D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

QUNChi?

agama (49) al quran (18) arab (21) artis (49) bahasa (32) blog (23) bollywood (17) ceghita dia (38) doa (14) donia (61) drama (31) ekonomi (26) fashion (17) Food (1) Formula One (32) hadith (12) hollywood (42) horor (13) humor (28) indonesia (50) israel (13) JJCM (5) kahwin (31) Ke Luar Jendela (32) komunis (6) malaysia (148) medic (25) mind n soul (149) motivasi (25) motokar (32) movie (82) myself (77) palestin (10) politic (59) proton (20) puisi (48) radio (9) resepi (7) Rothschild (5) sejarah pemikiran (24) student (96) swedish (3) US (39) vampire (6) zodiac (5)

Recento Vizitores