Thursday, 15 January 2009



Anjali - Sach to yeh hai ki tum sirf cheating kar ke jeet sakte ho.
Rahul - Anjali, cheater nahi…
Anjali - That’s what you are… Cheater, cheater, cheater!
Rahul - Eh, don’t call me cheater, ok!
Anjali - Rahul is a cheater! Rahul is a cheater!
Rahul - Anjali... Nahi!
Anjali~Rahul - We will see! - We will see!!

[Kuch Kuch Hota Hai]

SRi:Dah lama tak tengok cite legend nie..hihi MM,stil ingat scene mana satu?

8 comments:

  1. nape msT ade bnde ni???nk cd...hehe
    cite lame siout....aku cm pelik ape purpose ko post entry ni...cube explain sket cik sri...

    ReplyDelete
  2. Sri sbnanye rindu nk tgk depa 2 blakon lg!tue jerk~hihi

    ReplyDelete
  3. maydeey3...juz nak habaq kat hang..srk ngan kajol laa nie duk bt pgambaran kat los angeles tuk "My Name Is Khan"..tpi mnurut sumber yg sgt leh dpercayai,bliaw bukan watak utama laa..

    ReplyDelete
  4. ceq tau dh laamaa laaa...tgh tggu laa ni cite tu kuar...lmbt tol die shooting...sumber mane yg bley d'percayai ni???cite tu pon cm tunggang t'balik je pelakon die....

    ReplyDelete
  5. xsahlaa tggu..dia x habeh shooting lg
    klu duk tgh hantar kat finas,laen laa..hihi

    ReplyDelete
  6. biaq laaa ceq nk tggu...ceq tau hg pon dok tggu kn???

    ReplyDelete
  7. heh,xmoo ar aku tggu cite tue..bek layan ghajini ngan rab ne bana..laagi best!!hihi

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

QUNChi?

agama (49) al quran (18) arab (21) artis (49) bahasa (32) blog (23) bollywood (17) ceghita dia (38) doa (14) donia (61) drama (31) ekonomi (26) fashion (17) Food (1) Formula One (32) hadith (12) hollywood (42) horor (13) humor (28) indonesia (50) israel (13) JJCM (5) kahwin (31) Ke Luar Jendela (32) komunis (6) malaysia (148) medic (25) mind n soul (149) motivasi (25) motokar (32) movie (82) myself (77) palestin (10) politic (59) proton (20) puisi (48) radio (9) resepi (7) Rothschild (5) sejarah pemikiran (24) student (96) swedish (3) US (39) vampire (6) zodiac (5)

Recento Vizitores