Tuesday, 13 January 2009

January"n"Personality


Ramai di antara kita yang tertanya-tanya;

"Aku ni orang macamana ya sebenarnya?Apa lebih kurangnya aku?"
"Takde pape "clue" ke nak berkenalan dengan si dia?"
"Mm,dia tu garang ke?ke manis?Ish,entah-entah sensitip sangat?"
"Haih,kalau nk diikutkan,muke comey sengoty doh,selame nie dok jeling2 jah memang sda' do'oouh matanyea mlihat.Tapi,camne "dalam" dia yang sebenarnya ha?Ko kenal dia?" [huh,sumpah ngusya jerk kijenyea..hehe]

Makanya di kesempatan ini Sri menyelitkan sedikit cuplikan info tentang apakah gerangan jiwa orang-orang yang paling cepat sekali TUA nie..

Ingin mengetahuinya,teruskan membaca!















p
/s:kriteria di bawah ini tidaklah termaktub mutlak kepada semua individu. Sebarang kekeliruan harap difahami

JANUARI

* Bercita-cita tinggi dan orangnya serius, suka mendidik dan dididik.
* Sangat mudah melihat kelemahan orang dan suka mengkritik.
* Rajin dan setiap yang dibuat nampak keuntungan.
* Suka pada kecantikan, kekemasan dan teratur.
* Bersifat sensitif dan berfikiran mendalam.
* Pandai mengambil hati orang lain.

* Pendiam kecuali telah dirangsang.
* Agak pemalu dan mempunyai daya tumpuan
* Mudah mendisiplinkan diri sendiri.
* Badannya sihat tetapi mudah diserang selsema.
* Bersikap romantik tetapi tidak pandai memperlihatkannya.
* Cukup sayang pada kanak-kanak.
* Suka duduk di rumah.
* Setia pada segala-galanya.
* Perlu belajar kemahiran bersosial.
* Sifat cemburu yang sangat tinggi

Ingin tahu kelanjutan alkisah personality ini bagaimana akhirnya?Mm,tu terpaksalah tunggu edisi bulan depannya!!

SRi:Tetiba rasa orang January ni sesuai dijadikan pasangan hati..hihi

6 comments:

  1. sape souh laher awal sangat..nie coming soon nye org..hehe

    ReplyDelete
  2. nak jugakkkkkkkk..oktober yeah..

    ReplyDelete
  3. coming soon..but u've to wait til dat october laa!muahahhahahaa [thank God aku laher awal!]

    ReplyDelete
  4. dh tua..dh tua..anip dh tua....
    yeay2!!!!thank GOD aku lahir september....mwaahahahahahaa

    ReplyDelete
  5. tapi kalau lahir september pon,ghupe cam janda kne cerai,minda pula masih dijajah...x gune jugak!hahahhahahhaaha

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

QUNChi?

agama (49) al quran (18) arab (21) artis (49) bahasa (32) blog (23) bollywood (17) ceghita dia (38) doa (14) donia (61) drama (31) ekonomi (26) fashion (17) Food (1) Formula One (32) hadith (12) hollywood (42) horor (13) humor (28) indonesia (50) israel (13) JJCM (5) kahwin (31) Ke Luar Jendela (32) komunis (6) malaysia (148) medic (25) mind n soul (149) motivasi (25) motokar (32) movie (82) myself (77) palestin (10) politic (59) proton (20) puisi (48) radio (9) resepi (7) Rothschild (5) sejarah pemikiran (24) student (96) swedish (3) US (39) vampire (6) zodiac (5)

Recento Vizitores