Tuesday, 23 November 2010

antiemetik

Aku tak pernah jumpa ada orang jual dekat kedai --> ubat anti-mual. Korang rasa cukup ke dengan telan Panadol dua tiga bijik boleh hilangkan motion sickness korang??! Takkan aku nak telan neuroleptic kot every time aku rasa cam nak muntah? Kuat sangat tu. Dah lah mahal!!

Korang agak-agak, terutamanya ubat yang dekat Indonesia ni-ubat apa yang paling berkesan untuk hilangkan rasa mual nak muntah tu?!hahahhaha  
Blweekkk!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

QUNChi?

agama (49) al quran (18) arab (21) artis (49) bahasa (32) blog (23) bollywood (17) ceghita dia (38) doa (14) donia (61) drama (31) ekonomi (26) fashion (17) Food (1) Formula One (32) hadith (12) hollywood (42) horor (13) humor (28) indonesia (50) israel (13) JJCM (5) kahwin (31) Ke Luar Jendela (32) komunis (6) malaysia (148) medic (25) mind n soul (149) motivasi (25) motokar (32) movie (82) myself (77) palestin (10) politic (59) proton (20) puisi (48) radio (9) resepi (7) Rothschild (5) sejarah pemikiran (24) student (96) swedish (3) US (39) vampire (6) zodiac (5)

Recento Vizitores