Monday, 15 November 2010

The Killer Elite

Sebab apa saya download I Love You Too?
Sebab dia Beeesst!
Sebab apa dia Best?
Sebab ada Yvonne Strahovski!
Ada apa dengan Yvonne Strahovski tu?
Dia smart--dia cantik--dia maskulin.. Larikkk!!!!
Mm, I Love You Too? Ok lah. Baru saja download baru-baru ni. Tak mahu berkehendak sangat bercerita tentang filem ini. Tapi yang pastinya nak story tentang pemegang watak Alice--Yvonne Strahovski. Make it short--cerita ni 3/5 stars. Not too bad--comedy story.
  
Bukan perkara pelik bagi seseorang penonton memilih satu-satu cerita berdasarkan pelakon yang memeran filem atau drama tersebut. Sama hal nya dengan saya yang cenderung melihat barisan pelakon dan pengarah filem tersebut dahulu sebelum berkeputusan untuk menontonnya. Nak buat macamana--i'm not kipas susah mati YouTube rajin sangat nak pergi cari trailer cerita-cerita baru. Paling-paling pun tengok waktu movie nak start dalam panggung ja--tu pun kalau masih ada-tak masuk lambat. Kalau tak-poster sajalah yang tinggal.

Yvonne Strahovski, atau nama sebenarnya Yvonne Strzechowski adalah anak kepada Peter dan Bozena Strzechowski--berketurunan Poland yang kemudiannya berhijrah ke Australia. Sebab tu Sarah ni boleh cakap Polish and English dan lagi satu dia banyak berlakon filem Australia-termasuklah I Love You Too ni juga.

Owh yaa--why I called her Sarah sebab watak beliau dalam Chuck- Agent Sarah Walker. Dan nama Strahovski ni wujud pun sebab pengarah Chuck tu susah bebenor nak nyebut Strzechowski-makanya dekat memana sekarang nama dia pun jad Yvonne Strahovski.

Watak dia dalam Chuck memang dinantikan--tak seperti pelakon drama yang agak terlebih berbuka-bukaan; Sarah cukup cuma senyum saja-tu pun dah mampu menggugat iman yang melihatnya. Tinggi lampai--cantik-tiada gossip liar-dan agak sopan-buatkan beliau berada dalam kelasnya yang tersendiri. Lakonannya yang mantap tak kaku dalam Chuck juga menyebabkan orang sanggup berjam-jam duduk depan TV tak berkedip-kedip mata menontonnya. Yang bergerak cuman tangan jaa pergi tukar DVD.

Papehal--gua memang tak sabar nak tunggu Agent Sarah Walker ni bergabung dengan John Statham, Robert De Niro, Clive Owen dan lain-lain dalam Killer Elite tak lama lagi-2011. Mesti gempak punya--sebab drama yang dia bintangi pun selain Chuck--memang jenis lasak-lasak pun. Maunye tak gigit jari lelaki kat luar sana tu tengok dia berlakon hari-hari. Fuhh--siapalah yang beruntung berbinikan beliau ni nanti!
SRi:Gurl wif BIG Bike Bertudung w/o Helmet pecut 130km/j atas Highway=SEXAY!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

QUNChi?

agama (49) al quran (18) arab (21) artis (49) bahasa (32) blog (23) bollywood (17) ceghita dia (38) doa (14) donia (61) drama (31) ekonomi (26) fashion (17) Food (1) Formula One (32) hadith (12) hollywood (42) horor (13) humor (28) indonesia (50) israel (13) JJCM (5) kahwin (31) Ke Luar Jendela (32) komunis (6) malaysia (148) medic (25) mind n soul (149) motivasi (25) motokar (32) movie (82) myself (77) palestin (10) politic (59) proton (20) puisi (48) radio (9) resepi (7) Rothschild (5) sejarah pemikiran (24) student (96) swedish (3) US (39) vampire (6) zodiac (5)

Recento Vizitores