Saturday, 13 November 2010

THE BREAKING DAWN

Bagi peminat setia Twilight Saga---pasti korang dah lama ternanti-nanti apa berita kelanjutan kisah romantik pasangan manusia-kuntilanak ni. Jangan tanya saya bila nak keluar--sebab memang lambat lagi. Nasib tak baik--kapal karam-tak sempat nak hantar roll filem dekat pawagam berdekatan korang. Gigit kuku lagilah jawabnya korang.

Banyak cerita konflik yang tak sedap berlaku sepanjang pembikinan sekuel ketiga Twilight SAGA bahagian yang pertama ni--sebab dengar kata dia pun nak splitt macam Harry Potter juga. Ada yang bergaduh--kena dakwa lakukan vandalisme, masalah attitude pelakon tak payah cakaplah-dah jadi makanan ruji semua set kot perkara macamtu.

Yang terbaru berkisahkan baju pengantin Si Bella ni yang buruk macam hampagas! Tak tahulah siapa perekanya--tapi sebab nak ikutkan sangat fesyen lama dengar ceritanya--terhasillah yang sedemikian rupanya. Harap-harap takdalah yaa memana pengantin terlebih gila ngefans ke sangat ke Twilight ni sampai sanggup nak pakai baju sedemikian rupa jua! Memang gua tak salam lah dengan laki korang jawabnya. Teruss larikk pergi bungkus mee goreng mamak time tu jugak.

SRi memang dah lama tak baca novel-novel ni--dan novel Stephenie Meyer ni sah-sahlah tak termasuk dalam kelompok kecil Robins, Mosby dan Moore tersebut. Dengar kata memang harus eyh ada adegan 18SX tu? Euuuww~ cemanalah korang boleh sanggup tahan mata nak layan tulang belulang bertelanjang dan beradegan macam tu eyh?! Tak selera nyahss..

Bagi peminat Taylor Lautner pula--dengar cerita ada kisah skandal di set ni! SRi tak tahulah kan--sape yang culik sapa--tapi yang pasti gurl yang terkantoi tu heroin beliaw dalam filem Abduction tu lah! Bagi yang memang kipass terlebeyh susah nak mati ni--berdoa bebanyak lah yea. Sebab SRi tengok Lily Collins ni--memang ada rupa pun! Cuma Taylor tu jah yang.... Pepandailah eyh korang sambung sendiri--ciptaan Tuhan-tak sesuai lah pula nak isi tempat kosong tu.WOHA!

Papehal--selamat menikmati hujung minggu anda dengan tenang dan damai ya! 
SRi:Jangan ada sengketa antara kita.

 

Spoiler Alert!

***Here are some pictures of filming Breaking Dawn on Party for the honeymoon scenes on Isle Esme with Kristen Stewart and Robert Pattinson.  If you want to remain spoiler free PLEASE avoid this post.
Breaking Dawn IsleEsme001 300x250 New Pictures Of Kristen Stewart & Robert Pattinson From Isle Esme! Spoiler Alert! bella swanBreaking Dawn IsleEsme002 300x250 New Pictures Of Kristen Stewart & Robert Pattinson From Isle Esme! Spoiler Alert! bella swan
Isle Esme pics001Breaking Dawn IsleEsme005 300x250 New Pictures Of Kristen Stewart & Robert Pattinson From Isle Esme! Spoiler Alert! bella swan
Isle Esme pics002Isle Esme pics003
Isle Esme pics005Isle Esme pics004
Isle Esme pics007Isle Esme pics006
Isle Esme pics009Isle Esme pics008

6 comments:

  1. xrase nk tgk sbb kecik at dgn eclipse yg xbesh...
    lgpon den dh bace nobel nye...
    tgk donload jelaaaa...huhu

    ReplyDelete
  2. hahahhahaa..bagoosss~baguss!filem luar xpeww.filem dalam jangan laa sokmoo buat cenggitue.kaluu x cemana abg rozmey nak bayoorr pamela hendesen blakon nex movie bliaw pasnie?!haha

    ReplyDelete
  3. file dlm lg laa kene sokmo wat..
    abg roz (mnje gile nm) dh kaye raye msT cukop nk bayor pamela hendesen xpon malika sherawat..Hisssssss!!hehe

    ReplyDelete
  4. houh.citte hiss tue pon cam banyakk gaks org tgk!! ko try masuk hungama--dalam tu ada bollywood nye top 100 movie--tinggi gaks r kutipan citte tue.kire nod bad r wanita tsebutt blakon gamaknya... hahhahaha

    ReplyDelete
  5. Bkn sbb beliau laaa...
    kwn aku ckp cite tu besh..
    ntah??tp aku rs cm sengal alam jek..
    sexy jek lebeyh..
    die kn alaaa2 cite nagin..(btol ke eja cm2??)
    sbb tu dpt high collection...
    Hiss versi hollywood...

    ReplyDelete
  6. hhahhaa.tue yg menareekss orang nak tengoook tuuuue.. X)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

QUNChi?

agama (49) al quran (18) arab (21) artis (49) bahasa (32) blog (23) bollywood (17) ceghita dia (38) doa (14) donia (61) drama (31) ekonomi (26) fashion (17) Food (1) Formula One (32) hadith (12) hollywood (42) horor (13) humor (28) indonesia (50) israel (13) JJCM (5) kahwin (31) Ke Luar Jendela (32) komunis (6) malaysia (148) medic (25) mind n soul (149) motivasi (25) motokar (32) movie (82) myself (77) palestin (10) politic (59) proton (20) puisi (48) radio (9) resepi (7) Rothschild (5) sejarah pemikiran (24) student (96) swedish (3) US (39) vampire (6) zodiac (5)

Recento Vizitores