Saturday, 20 November 2010

Hitler yang Kafir pon TAK suka Comolots!!

Lanjutan kisah Comolot depan Pavilion yang kecohkan satu negara minggu lepas tu---sekarang wujud plaks komentar daripada Hitler! Memang bengang habislah beliau dalam video tuh! Terima kasih kepada fitrihadi.com yang kasisebarkan semua ni! *u ols jangan serangs maks plaks tentang video tuh--maks tak tengok pula--so,maks takdelah nak faham klcc ke hape kebenda entah mende vangangs lagi yang dorang bicarakan dalam video tuh!WOAH
Tak sangka betul Sri dengan keprihatinan tahap gaban tokoh dunia ni. Orang-orang politik kita pun tak pernah nak susah-susah sebokkan diri dengan kesoSIALan negara Islam Moderen ni. Haritu Inspira--harini Comolot pula. Terbayyeksslaa!!
 
Malas nak buat post baru-Kru Redaksi Sripoernama ucapkan TAHNIAH kepada Elyana kerana selamat melangkah ke alam perkahwinan-menamatkan zaman bujangnya malam tadi. Ingat dulu waktu tengah bosan-bosan prep malam--kitorang boleh buat kerja gila gi kaco dia dekat rumah. Credit to Mr Fadli for the phone number.
Busana ciptaan Hatta Dolmat ni memang lembut dipandang mata--menambahkan seri pasangan mempelai. Tak sia-sia Ely turun berat badan berkilo-kilo. Vogue'd'vas habislah malam tuh.

Dalam keramaian yang hadir tue--rasanya cuma kelibat Anita Baharom bersama keluarga sahaja selebriti yang hadir. Mungkin beliau satu-satunya sahabat selebriti yang rapat kot?! Mungkin. SRi dunno..
Tahniah juga kepada Noh yang buat stetemen jantans dah tak mahu Mizz Nina seksi-seksi after this. Alhamdulillah--selamat lagi dunia seni tanah air ni. Semoga beliau, beliau, Raja Farah, Saerah--siapa lagi artis yang tengah gila sakan bertunang kahwin sekarang nie yea?!-Owh ya-Miss Marion "Naza" Caunter yang kami pun tak dengar apa-apa kelanjutan lagi plus sahabat handai-saudara mara yang baru-sedang-dan akan melanjutkan kehidupan seterusnya-ke alam perkahwinan-semuga senantiasa berbahagialah sampai ke akhir hayat!WOAH
SRi:Kalau CinLok-merujuk kepada Cinta Lokasi(Set Drama@Filem); agak-agak Cinta dalam Studio apa plaks? Cendol?!WOAH~

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

QUNChi?

agama (49) al quran (18) arab (21) artis (49) bahasa (32) blog (23) bollywood (17) ceghita dia (38) doa (14) donia (61) drama (31) ekonomi (26) fashion (17) Food (1) Formula One (32) hadith (12) hollywood (42) horor (13) humor (28) indonesia (50) israel (13) JJCM (5) kahwin (31) Ke Luar Jendela (32) komunis (6) malaysia (148) medic (25) mind n soul (149) motivasi (25) motokar (32) movie (82) myself (77) palestin (10) politic (59) proton (20) puisi (48) radio (9) resepi (7) Rothschild (5) sejarah pemikiran (24) student (96) swedish (3) US (39) vampire (6) zodiac (5)

Recento Vizitores