Wednesday, 24 November 2010

Pria dirogol 10 wanita.Lebih serems drpd 2 Alam!!

Papua New Guinea-Seorang lelaki dirogol 10 orang wanita. Gua tak tahu apa kisah di sebalik drama pagi ni. Lelaki tu kelihatannya sangat trauma-sekarang mungkin masih melepak dekat balai polis tak berani nak balik rumah. Mana tak nya-tetiba kena tahan dengan perempuan bawa pisau dapur segala-then kena rogol beramai-ramai pula! Gila.

Yang merisaukan-disamping semakin berkurangnya ke'hot'an beliau untuk beristerikan seorang yang masih sunti perawan, gara gara maruahnya ditogel oleh sekelompok perogol gila tersebut-kemungkinan beliau turut ketularan HIV bakal menyebabkan lebih ramai lagi wanita tidak berniat mendekatinya lagi. Pihak polis juga terpaksa akhirnya mengeluarkan amaran berhati-hati kepada golongan jejaka di luar sana. Mana tak nya-sebelum ni ingatkan perempuan saja yang diprojekkan; rupa-rupanya sang pria pun tak terkecuali sama.


Fakta menunjukkan 8 daripada 100 rakyat Papua pernah dirogol. Angka yang sangat menakutkan. Dan jumlah ini adalah kes yang dilaporkan-yang lain yang disimpan diam-diam pasti bakalan lebih mengejutkan. Makanya berhati-hatilah berjalan-dunia makin tidak aman! WOAH~
SRi:Baca Ayat Kursi banyak-banyak. Dengan izin Allah--Selamat...
SRi:Agak-agak kena belasah tak kalu balik Malaysia semata-mata nak tengok Hantu Kak Limah Balik Rumah?!WOAH

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

QUNChi?

agama (49) al quran (18) arab (21) artis (49) bahasa (32) blog (23) bollywood (17) ceghita dia (38) doa (14) donia (61) drama (31) ekonomi (26) fashion (17) Food (1) Formula One (32) hadith (12) hollywood (42) horor (13) humor (28) indonesia (50) israel (13) JJCM (5) kahwin (31) Ke Luar Jendela (32) komunis (6) malaysia (148) medic (25) mind n soul (149) motivasi (25) motokar (32) movie (82) myself (77) palestin (10) politic (59) proton (20) puisi (48) radio (9) resepi (7) Rothschild (5) sejarah pemikiran (24) student (96) swedish (3) US (39) vampire (6) zodiac (5)

Recento Vizitores