Monday, 8 November 2010

stuck-jamm

ROMBONGAN kereta rasmi yang membawa Presiden Austria, Dr Heinz Fischer dalam perjalanan ke Melaka melepasi treler yang terbakar di KM 253.6 Lebuh Raya Utara-Selatan berhampiran plaza tol Senawang dekat sini, hari ini. Kejadian jam 12 tengah hari itu mengakibatkan rombongan Dr Heinz terpaksa menunggu hampir 20 minit untuk pasukan bomba memadamkan api sebelum mereka dibenarkan melepasi laluan itu. - Foto BERNAMA

Nasib baik lah tak ada apa-apa perkara tak diingini-cam dalam action movie-- terjadi.Kalau tak-- mau kaya Dr Rozmey buat filem ni--tercabar Pengarah sesenior Khabir Bhatia kalau Go International! Lepas tu makin terus tak keluar-keluar lah Najib makin teruk cacarnya. Mm, moga beliau dan Aiza pun lekas sembuh lah yea~

Semoga nafas yang berikutnya menjadikan kita sebagai hambaNya yang makin terbaik. X)

SRi:Baru jerk nak berbangga dengan produk Ausria dapat juarai Constructor's Championship pagi tadi. Ni tetiba malam ni--dapat story kereta Presiden mereka laks yang ter'stuck' atas jalan. gulp

6 comments:

  1. another burning car..everyday bace,kalau crash jek musti burn!!menakotkan..sumthing problem with da fuel..houh!!

    ReplyDelete
  2. pasni cipta laa keta pakai air...xde burn2 lg dh..ahaaaks

    ReplyDelete
  3. 1.tereler ngan kete adelah bende yg same eyh?? oowwh..bru tau~

    2.i dun tink fuel yg bmasalah-maybe from tank@combustion area.ye lah--rajen sgt modified pelik2 enjin tue--maybe tlebih rajin petrol masuk in d combustion utk + tenaga then tetiba crash-- KABABOOOMM!!!

    3.sapew kate kalu pki aer xdek burn??klu pakai air kan--mayb dia akan gune pakai tekno wap semula--so,bila air panass tue mngalir--konpem ada yg burn jugaks.WOHA

    ReplyDelete
  4. tereler ngn kete 2 2 gune engine..same laaa (aku tlg back up)hihi..

    ~** xde2!!xburn juge!!!benci ko!!!

    ReplyDelete
  5. but still... treler BUKANLAH sebuah kereta dan begitu lah sebaliknya.

    X)

    *nak suh aku xplen a-z about burn kew?haha

    ReplyDelete
  6. dr segi size n fungsi nye mmg laa beda..but it's put under the SAME group..TRANSPORTATION!!

    ~** timekaseyh laaa cgu anip..atas kebaikan nye..BENCI!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

QUNChi?

agama (49) al quran (18) arab (21) artis (49) bahasa (32) blog (23) bollywood (17) ceghita dia (38) doa (14) donia (61) drama (31) ekonomi (26) fashion (17) Food (1) Formula One (32) hadith (12) hollywood (42) horor (13) humor (28) indonesia (50) israel (13) JJCM (5) kahwin (31) Ke Luar Jendela (32) komunis (6) malaysia (148) medic (25) mind n soul (149) motivasi (25) motokar (32) movie (82) myself (77) palestin (10) politic (59) proton (20) puisi (48) radio (9) resepi (7) Rothschild (5) sejarah pemikiran (24) student (96) swedish (3) US (39) vampire (6) zodiac (5)

Recento Vizitores